Victoria’s Secret 2021 Yaz mayo ve bikini koleksiyonu

Victoria’s Secret 2021 Yaz Plaj Modası

Victoria’s Secret mayo ve bikini modelleri 2021 Yaz‘ının yaklaşmasıyla mağazalara geri dönüyor. Victoria’s Secret 2021 yaz plaj modası sahillerde şıklık ve trendleri yansıtan kombinler ile göz kamaştırıyor.

 

Victoria’s Secret 2021 Yaz plaj modasında her zevke ve tercihe göre mayo ve bikini modelleri bulunuyor. Fabulous ve Bombshell push-up üstler, sizlere çok sevdiğiniz çekici görüntüyü sunarken; plaj stilinize mükemmel bir tarz katacak. Sahilde parıltıyı sevenler ise güneş altında ışıldayan askılarıyla dikkat çeken Victoria’s Secret Shine koleksiyonu ile tercihlerini yapıp parıldayabilecekler. Sadece kendini yansıtan bir görüntü içinse Victoria’s Secret Mix & Match koleksiyonundaki çeşitli desen, stil ve renklere göz atarak zevkinize uygun şekilde kombinler yapmanız yeterli olacak.

Victoria’s Secret 2021 Yaz bikini mayo koleksiyonunda mayo ve bikini bedenleri XS’den L’ye ve 32A’dan 38D’ye kadar beden seçenekleri ile Zorlu, Akasya ve Cevahir  Victoria’s Secret mağazalarında sizlerle buluşacak.

Bu yaz stilinizi yenilemeye ve sahillerde izinizi bırakmaya hazır olmak için yukarıdaki galerimize göz atın 😉

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.