H&M Move Empower Koleksiyonu

Yeni yıla hızlı bir başlangıç yapmak için H&M Move, herkesin hareket etmesini sağlayacak yeni bir koleksiyon lanse ediyor, ister yürüyün, ister koşun, ister zıplayın veya esneyin. 2 Şubat Perşembe günü satışa sunulacak olan yeni Empower Koleksiyonu, kadın, erkek ve çocuk için modaya uygun ve işlevsel spor kıyafetlerinden oluşuyor.

Tulumlardan taytlara, sütyenlerden tişörtlere kadar çeşitli dikişsiz ürünler, mover’larımıza ekstra destek ve rahatlık sunuyor. Turuncu ve kobalt mavisi tonlarıyla kontrast oluşturan güçlü örgü yapılar, bu işlevsel koleksiyona trend dokunuşlar ekliyor. Koleksiyon cildin nemini düzenleyen ve spor yaparken kuru kalmayı sağlayan DryMove™ kumaşından üretildi.

Yeni koleksiyonu kutlamak için H&M Move, Global Marka Mover’ları Jane Fonda, Zlatan Ibrahimović, JaQuel Knight ve en yeni üyemiz Nadia Nadim bir araya getiriyor ve dünyayı harekete geçirme misyonunu gerçekleştiriyor.

“Söz konusu aktif olmak olunca sevdiğimiz şeyi bulmaya odaklanmalıyız. Ve yeni hareketler keşfetmeye çalışırsanız yeni bir şey denemek size iyi gelecektir. Önemli olan eğlenmek. İnsanları harekete geçirebilmek benim için başarıdır.”diyor Zlatan Ibrahimović, Profesyonel futbolcu ve multimover.

Jane, Zlatan ve JaQuel ile birlikte H&M Move’un en yeni takım arkadaşı ve Global Brand Mover; profesyonel futbolcu olan Afgan-Danimarkalı mülteci ve tıp doktoru Nadia Nadim oldu.

“Her gün hareket etmek hem sizin için iyidir hem de büyük bir güce sahiptir. Yani mesele sadece sağlıklı olduğu için aktif olmak değil; spor ve hareket çevrenizdeki diğer şeyleri de değiştirebilir”. diyor Nadia Nadim Profesyonel futbolcu ve hareket savunucusu.Lansman, yeni bir yılda hareket etmenin yeni yollarını deneyen profesyonel bisikletçiler, voleybolcular ve farklı sporcuların dört H&M Move Brand Movers’a katıldığı neşeli bir filmle kutlanıyor.

“Bu kampanya için dört Brand Movers’ı bir araya getirmek çok özel hissettiriyor. Tüm dünyayı ve herkesi harekete geçirmek için hepimiz aynı misyonu paylaşıyoruz. Brand Movers’larımızı yeni Empower Koleksiyonumuzda eğlenirken gösterirken, diğerlerinin de yeni yıla yeni hareket yolları deneyerek bize katılmaları için ilham vermesini umuyoruz.”diyor Simon Brown, H&M Move Genel Müdürü.

H&M Move

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.