Timberland ile Yeni Yıl Hediye Seçenekleri

Yeni yıla geri sayım yaptığımız günlerde Timberland, bizi her adımda kendi gücümüzü keşfetmeye çağırarak yeni maceralara hazırlıyor. Kadın ve erkek koleksiyonlarındaki parçalar, yüksek performans için tasarlanan özelliklerinin yanı sıra tüm mevsimlerde konfor vadederek, adımlara ve kombinlere yine “cesaret” katıyor. FW23 koleksiyonları zamansız modellerin yanı sıra, 50’nci yıla özel yenilikçi ve ikonların yeni yorumu olan stillerle de karşımıza çıkıyor.  


Zamansız ikonlardan vazgeçmeyenlere: Timberland 6 Inch
40 yılı aşkın süredir kış aylarının vazgeçilmezi olmayı sürdüren Timberland 6 Inch ikon botlar bu sezon da karşımızda. Zamansız hediyeleri sevenler için her sezonun favorisi olmayı sürdüren bu model, tüm Timberland ürünleri gibi çevre dostu üretim tekniklerini benimsiyor. Dikişli, su geçirmez yapısıyla konfordan ödün vermeden zorlu koşullara dayanacak şekilde üretilen kadın ve erkek bot koleksiyonu klasik sarı, tarçın ve siyah renklerin yanı sıra farklı renklerin ve detayların eşlik ettiği premium yenilikçi modellerle de karşımıza çıkıyor. (7.299TL)

İkonik Botun cesur ve renkli 50’nci yıl edisyonları
Timberland® 50’nci Yıl Edisyonu Premium 6 Inch Bot Koleksiyonu (7.299TL)cesur renk yelpazesi (turuncu, koyu pembe, yeşil, turkuaz, kırmızı, açık gri, parlak mavi) ile yine sadece bir bot olarak değil, bir yaşam tarzının simgesi olarak da karşımıza çıkıyor. Renklerin her biri, kendi hikayesi ve duruşuyla ayrışırken, Timberland botu yarım asırdır ikonik kılan özellikler ise (premium deri materyal tercihi, su geçirmez koruma özelliği, yarı şeffaf kauçuk dış taban, yüzde 90 geri dönüştürülmüş Primaloft yalıtım ve çok daha fazlası) bu özel koleksiyon genelinde de gözle görülür biçimde muhafaza ediliyor.

Rengini seç tarzını yansıt: 50’nci yıla özel renkli tekstil koleksiyonları 
Timberland® 50’nci Yıl Koleksiyonlarında zorlu mevsim koşullarında konfor ve sıcaklık sunmak için tasarlanan ürünler yer alıyor. Flanel Gömlek (3.399TL),Oduncu Kadife Pantolon (3.999 TL) ve yüzde 100 organik pamuktan üretilen renkli kapüşonlu sweatshirtler (3.299 TL) ve t-shirtler (1.559 TL) dikkat çekiyor.

Timberland’in kadın bot ve çizme koleksiyonları ile her adımda gücünü keşfet
Önden fermuarlı modeli ile ekstra konfor sunan, Timberland Everleigh 6 Inch Fermuarlı Kadın Botları (6.499TL), köklü Timberland mirasını arkasına alan cesur bir stilin temsilcisi. Dayanıklı olduğu kadar zarif Premium Timberland® deri üst kısım ve en az yüzde 50 geri dönüştürülmüş ReBOTL™ astar materyalleriyle, ayakları ve bilekleri ustalıkla kavrıyor. OrthoLite® köpük tabanları ise gün boyu rahatlığı mümkün kılıyor.

Uzun ve bacağı saran iddialı görünümü ile tüm ortamlarda, ekstra güveni ve cesareti adımlara katan Everleigh Pull-On Uzun Çizme (7.399 TL) ise, Premium Timberland® Deri üst kısım, OrthoLite® köpük taban ve yüzde 55 Rejeneratif Kauçuk materyallerle tasarlanmış zemin çekiş gücü sunan dişli alt tabana sahip. Everleigh Pull-On Uzun Çizmeler, Timberland’in cesur tavrını yansıttığı gibi gündüzden geceye güvenle adım atabilmeyi sağlayan özgün bir tarzın temsilcisi.

Sofistike ve şık görünümü ile Everleigh Chelsea Botlar (5.699 TL), daha dikkat çekici ve iddialı bir biçimde kendini öne çıkarmak istediğinde sana eşlik etmek için tasarlandı. Everleigh Chelsea Botlar, konfor için OrthoLite® taban ve çekiş gücü için kauçuk dış taban içeriyor. Bu botlar, süper güçlerini bir sonraki seviyeye taşırken eşsiz konfor sağlıyor.

Allington Heights 6 Inch Bot (4.669TL) koleksiyonu, kalın kauçuk alt tabana, en az yüzde 50 geri dönüştürülmüş plastik içeren ReBOTL™ astara, dayanıklı ve cesur olduğu kadar adımlara zarafet katmak için modern yüksek topuk özelliğine sahip. İkonik botlardan esinlenen bir stili, modern görünüm ile kusursuzca buluşturarak adımları olduğu kadar modumuzu da yükseltmeye aday.

Orijinal Sarı Botun tasarım felsefesinden ve vaatlerinden esinlenen ve modern tasarım öğelerini yansıtan Stone Street 6 Inch Su Geçirmez botlar(5.599TL), yağmurlu ve serin havalarda koruma sunmak için yükseltilmiş platform kauçuk alt tabana, dikişli su geçirmez Timberland Premium Deri® materyallere sahip. 200 gram Primaloft® yalıtımı sayesinde soğuk havalarda ayakları sıcak tutarken, her adımda rahat hareket etmeyi sağlayan Ortholite® iç tabanı ile bu kış yeni deneyimler ve yolculuklar hiç olmadığı kadar keyifli geçecek.

Sıcak tutarken dikkat çeken bir tasarım: Fishtail Su Geçirmez Kadın Parka
Kış sezonun öne çıkan ürünlerinden olan uzun kadın parkası (9.499TL), kıvrımlı kesimi ve çapraz cepleriyle özgün bir tarzı yansıtırken, rüzgâr ve soğuk karşısında koruma sağlayan işlevsellik özelliklerini, özel ve ayırt edici bir tasarımla birleştiriyor. Ayarlanabilir bel kısmı ve manşetleri sayesinde tüm kombinlere kusursuzca uyum sağlıyor.

Outdoor stilden ilham alan Polar Gömlek Ceket
Kendini ifade etmekten çekinmeyen, şehirli kadınlar için tasarlanan Polar Gömlek ceket (8.999TL), geniş ve rahat kesimi sayesinde çok yönlü olarak kullanabilen bir model. Yüzde 46 yün materyali sayesinde kış mevsimi için yeterince sıcak, sonbahar ayları için ise yeterince nefes alabilir bir stil sunuyor. Bu ceket, yeni sezonda aklına koyduğunu yapmaktan kaçınmayan kadınların cesur kombinlerini tamamlıyor.

Share

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.