Lierac Premium Cure ile Genç Görünüme Kavuşun

Lierac Laboratuvarlarının yarattığı efsane yaşlanma karşıtı serisi Premium, yepyeni bir buluş ile 28 günde gençlik formülünü sunuyor.

Harvard Üniversitesi tarafından geliştirilen GDF-11 proteini ve ölümsüzlük proteini olarak bilinen Foxo’yu harmanlayarak Premium Cure’u yaratıyor. Dermakozmetikte gençleşmenin bu yeni formülü, kök hücre yenilemesi sağlıyor ve hücrelerde gençleşmenin anahtarını sunuyor.

Foxo proteini hücrelerin kökünü koruyarak, genç hücreleri yeniden oluşturuyor. GDF-11 proteini ise direkt olarak yaşlanmış hücreleri hedef alıyor ve genç hücre profili aşılıyor. Bu ikili aksiyon sayesinde yaşlanan hücrelerin sayısı azalıp gençler artıyor ve yaşlanma süreci tersine dönmeye başlıyor.

İnovatif çift fazlı bu formül Premium Cure şişesinde, 10.000 kapsül barındırıyor. Bu kapsüller sayesinde anında rahatlayan ve konfor kazanan cilt, 28 günlük düzenli kullanımın ardından yeniden hacim kazanıyor, canlanıyor ve 11 yaş daha genç bir görünüm sağlıyor.

Stres, hormonsal değişimler, yorgunluk gibi etkenleri tüm cildinde hisseden ve günlük bakım rütüelinin yaşlanma belirtilerinde yeterli olmadığını düşünen kadınlar, Premium Cure’un içerisinde bulunan yasemin, iris ve misk özleri ile ciltlerinde rahatlığa kavuşuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.