Cildiniz İçin Dört Mevsim Koruma

SİNOZ LEKE KARŞITI GÜNEŞ KORUYUCU KREM SPF 50+ İLE CİLDİNİZ DÖRT MEVSİM KORUMA ALTINDA!

Sinoz Kozmetik’in güzelliğe adanan 15 yıllık tecrübesiyle geliştirilen Sinoz Leke Karşıtı Güneş Koruyucu Krem SPF 50+, güneşin zararlı ışınlarına yönelik dört mevsim boyunca kalkan görevi görüyor. Mükemmel koruma etkisi ile lekeleri hedef alan krem, güneşin sebep olduğu pigment oluşumunu önlüyor ve nemli bir cildin anahtarını sunuyor.

Sinoz Haberleri İçin TIKLAYINIZ.

Sinoz Leke Karşıtı Güneş Koruyucu Krem SPF 50+, içeriğindeki E vitamini, provitamin B5 ile cildiniz besleniyor ve nem kazanıyor. Zerdeçal özünün cilt beyazlatıcı özelliği sayesinde cildin aşırı renk pigmenti üretmesinin önüne geçerek leke oluşumunu önleyen ürün, cilt yaşlanmasını hızlandıran, cildi yıpratan ve leke oluşumuna sebep olan zararlı güneş ışınlarına karşı da mükemmel koruma sağlıyor.

Dört mevsim boyunca, tüm cilt tipleri için kullanılabilen Sinoz Leke Karşıtı Güneş Koruyucu Krem SPF 50+, dört mevsim boyunca maruz kalınan zararlı güneş ışınlarının cilde zarar vermesini engelliyor.Su bazlı yapısıyla ciltte yağlı his bırakmayan ürün, cilde mükemmel bir görünüm kazandırıyor.

Sinoz Leke Karşıtı Güneş Koruyucu Krem SPF 50+’i güneşe çıkmadan 15-20 dakika önce yüz, boyun ve dekolte bölgesine uygulayabilir, gün içerisinde ihtiyaca göre 2 saatte bir yenileyebilirsiniz. Ultra efektif formülü ile eşit bir cilt tonu ve nemli, sağlıklı bir cildin anahtarını sunuyor.

Çözüme yönelik cilt bakım ürünleriyle öne çıkan Tüketici Kalite Ödüllü Sinoz Kozmetik ürün ailesine, online alışveriş siteleri ve Watsons, Gratis ve Rossmann gibi seçkin kişisel bakım marketlerinden ulaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.