Yeni Yılda Dudaklarınızla En Uyumlu Kırmızı Rujlar Clinique’te

Dermatologlar tarafından özel olarak geliştirilen Clinique, makyaj ürünleriyle hızla yaklaşan yeni yıl için planladığınız büyüleyici görünümleri birbirinden özel kırmızı tonlarıyla tamamlayacak! Her cilt tipi ve tonu için özel olarak üretilen ürün seçkisi ve renk skalasıyla her an her yerde kırmızı dudaklarınızla göz kamaştırmaya hazır olun!

Clinique’ten 7 Tonuyla da Harikalar Yaratan Pop Reds Serisi

Clinique ruj

Clinique Pop Reds Nedir?

Clinique Pop Reds her alt tona mükemmel bir şekilde adapte olan ve aynı zamanda yanaklarda da kullanılabilen zengin pigmentli, çekici bir kırmızı ruj serisi! Clinique Shade Match Science™’ın arkasındaki Altın Oran üzerine kurulu tescilli bir algoritmaya dayanan ve kişiye özel renk alan bu yedi renk tonu, her kullanıcının cilt ve dudak alt tonunu tamamlamak ve mükemmel kırmızı dudakların varlığını kanıtlamak için yaratıldı.

Etkileri:

• Tüm gün (8 saat) boyunca uzun süre kalıcılık sağlar.

• Rengi gün boyu ilk sürüldüğü andaki gibi kalır.

• Bulaşma ve dağılma yapmaz.

• Besleyici ve yumuşatıcı Nar Sterolleri ve Squalane ile formüle edilmiştir.

• Çoklu kullanım formülü sayesinde dudaklara ek olarak yanaklarda da allık olarak kullanılabilir.

Örtücülük / Bitiş

• Örtücülük: Tamamen kapatıcı

• Bitiş: Parlak bitiş

Kimler Kullanabilir?

1, 2, 3, 4 (tüm cilt tipleri için) cilt tipleri uygundur.

Ürün Teknolojisi:

• Squalane: Yağlardan elde edilen besleyici ve hafif bir bileşendir.

• Nar Sterolleri: Nar tohumlarından elde edilen bir bakım içeriğidir.

Nasıl Kullanılır?

Temiz ve ürünsüz dudağa uygulayın. Dudak kalemi ile kullanılabilir. Bu çok amaçlı ürün dudaklara ek olarak yanaklarda da kullanılabilir. Allık olarak kullanmak için, ürünü sterilize edilmiş elinize nazikçe sürün ardından yanakalarda doğal bir kırmızı tonu elde etmek için Clinique Buff Brush’ı kullanın.

Ürün Notları:

Yedi rengi mevcuttur: Red Hot, Red-Handed, Red-y to Party, Red-y or Not, Red Carpet, Red-y to Wear ve Roses Red.

Yeni Yılda Black Honey ile Dudaklarınız En Doğal Kırmızı Tonuna Bürünüyor!

Kendisine has rengi ve dokusuyla “kendi dudak renginin daha iyisi” görünümü sunan Almost Lipstick Black Honey, doğal tonlardaki dudaklarla yılbaşı makyajını tamamlayacak. TikTok’ta milyonlarca görüntülenme alan ve herkesin favorisi haline gelen Black Honey, bu özel gecedeki görünümüne çok yakışacak!

Almost Lipstick, Back Honey Nedir:

Almost Lipstick Black Honey, tam anlamıyla bir ruj ya da dudak balmı değil. Hafif parlak ve yarı transparan bitişe sahip formülüyle dudaklarınızın doğal rengi ile bütünleşerek kendi dudak alt tonunuza en uygun rengi ortaya çıkarıyor.

Nasıl Kullanılır?

Tek kat uygulandığında şeffaf bir görünüm sunan Almost Lipstick, Black Honey ile istediğiniz benzersiz bitiş için birden fazla katman uygulanarak kolayca belirgin bir renk oluşturabilirsiniz. Her dokunuşta büyüleyici bir görünüm sunan bu ürünü tek başına, dudak kalemi üzerine veya başka bir rujun üzerine uygulayabilirsiniz.

 

Almost Lipstick, Black Honey Arkasındaki Hikaye:

İlk olarak 1971 yılında piyasaya sürülen ancak zamanla kadınların değişen ihtiyaçlarına ve makyaj trendlerine ayak uydurarak tasarımı yenilenen Black Honey, 2021 yılına TikTok’ta 50 milyondan fazla izlenmeye ulaşarak damga vurdu. Bu ikonik ürün, Tiktok’ta hızla yükseldi; çok yönlülüğünü ve her cilt tonu ile yakaladığı uyumla birçok kullanıcının dikkatini çekti. Gotik tarza sahipmiş gibi görünen koyu renkli Black Honey, uygulamadan sonra dudakla bütünleşiyor ve sihirli rengi her dudak rengine göre kişisel bir ton alıyor! Kremsi formülüyle mavi, kırmızı ve sarı pigmentlerin mükemmel bir karışımı niteliğinde olan bu fenomen ruj sahip olduğunuz dudak renginin en iyi versiyonunu ortaya çıkarıyor. Sonunda, göründüğünden daha da fazlası olan bir ruj!

Bu ikonik renk artık Pop Plush Lip Gloss serisinde de karşımıza çıkıyor. Besleyici yağlarla zenginleştirilmiş formülüyle dudakları yumuşatan ve nemli tutarken parlaklık veren Pop Plush serisinin en yeni üyesi Black Honey her dudak tonunun tamamlayıcısı niteliğinde!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.