Vans, klasik estetiğini koruyarak soğuk hava şartlarına uyum sağlayan yeni MTE koleksiyonundaki dış giyim ve ayakkabıların en son modellerini sunuyor.

Kadın ve erkekler için tasarlanan MTE koleksiyonundaki dış giyim ürünler ve ayakkabılar zorlu soğuk hava şartlarına karşı dayanıklı olacak şekilde tasarlandı. Klasik Vans modelleri, rüzgara dayanıklı üst bölüm, sıcak tutan astar ve soğuğu geçirmeyen taban detayı gibi üstün kalitede materyaller kullanılarak ayağınızı sıcak ve kuru tutmak için tasarlandı. Vans’in zamansız siluetleri Sk8-Hi, Sk8-Mid Reissue Ghillie ve plaformlu Sk8-Hi, kadın ve erkekler için bu sezon yeniden yapılandırılıyor.

Ayakkabılara ek olarak yeni MTE koleksiyonunda; sokak stiliyle dış giyim arasındaki ince çizgi ortadan kaldırılıyor. Koleksiyonda, iş stilinden ilham alarak su geçirmeyen kumaşlar gibi teknik detaylarla zenginleştirilmiş kıyafetler de yer alıyor. Vans, erkekler için kamuflaj desenli Torrey Hooded MTE ceket ve Dorada MTE yağmurluk tasarladı. Kadınlar için ise; Southfield Puffer MTE ve Thanks Coach Sherpa MTE klasik siyah renklerle her türlü hava şartına uyum sağlamak için tasarlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.