Antalya Nirvana Dolce Vita Luxury Otelinde Spa Keyfi

Fransız güzellik markası L’Occitane, “Me Spa by L’Occitane” konseptiyle Türkiye’deki ilk Spa’larını Antalya’nın turkuaz sahillerinde yer alan Nirvana Hotelleri’nin içinde açıyor.

Wellness deneyimine yeni bir soluk getirecek olan SPA’lar zinciri Nirvana Cosmopolitan, Nirvana Mediterranean Excellence ve Nirvana Dolce Vita Luxury Otelleri’nin içinde yer alacak.

Nirvana Dolce Vita Luxury Otel

Türkiye’de lüks otelcilik sektörüne öncülük eden Nirvana Hotel, bu güçlü işbirliğiyle lüks bir well-being (sağlık) yolculuğu sunmak için L’Occitane’ın güçlü duyusal zenginliğini ve doğallığını misafirlerine taşıyor.

Ortaklıkla ilgili, L’Occitane Genel Müdürü Pınar Akçam, “Spa’ların Akdeniz’in zengin yaşam sanatı ruhunu yansıtacağını ve misafirlere eşsiz bir deneyim sunulacağını” söylerken, Nirvana Hotels CEO’su Korhan Alşan, “Doğayı kalbimize yakın tutarken birinci sınıf bir müşteri deneyimi sağlamak temel değerlerimiz arasında yer alıyor” diyor.

Türkiye’de ilk kez Spa açan L’Occitane’ın Global B2B&Spa Genel Müdürü Frederic Darque mutlu haberi “Güney Fransa’nın güneşli topraklarından esinlenen, tamamen entegre bir well-being (sağlık) yolculuğuna sahip Spa L’OCCITANE’ın benzersizliğini Antalya’ya getirmekten mutluluk duyuyoruz” diyerek açıklıyor.

Nirvana Dolce Vita Luxury Otel

Bakımlardan önce veya sonra misafirlerinin, huzurlu dinlenme alanları, kapalı yüzme havuzları, saunalar, Türk hamamları ve buhar odaları gibi tüm sağlık olanaklarının keyfini çıkarmalarına olanak sağlayan Nirvana Dolce Vita Luxury Otel, spa deneyimi otelin odalarında da devam ediyor ve misafirler ücretsiz olarak sunulan L’Occitane buklet malzemeleri kullanabiliyorlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.