Novikov İstanbul’un Eşsiz Lezzetleri

NOVIKOV İSTANBUL’UN DÜNYACA ÜNLÜ LEZZETLERİ BOĞAZ’IN EŞSİZ GÜZELLİĞİ İLE BULUŞUYOR

Göz alıcı Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un içerisinde yer alan Novikov Istanbul, imza yemeklerini sadelik ve şıklıkla tasarlanmış keyifli bir atmosferde misafirleri ile buluşturuyor. Novikov Istanbul, Asya ve İtalyan mutfağından çok özel lezzetleri içeren benzersiz menüsüyle misafirlerine unutulmaz bir deneyim yaşatıyor.

Dünyanın lider restoran zincirlerinden Novikov, büyüleyici Boğaz manzarasına sahip restoranı Novikov Istanbul’da Asya ve İtalyan mutfaklarının sevilen lezzetlerini zarif ambiyansında misafirlerine sunmaya devam ediyor. İstanbul Boğazı’nın Avrupa yakasında, her iki köprünün göz kamaştıran manzarasına hakim Novikov İstanbul, yenilikçi Asya ve İtalyan mutfaklarına özgü “pazar” konsepti ile misafirlerine ayrıcalıklı bir deneyim sunuyor. Zengin lezzetleri, çağdaş tasarım anlayışı, üst düzey hizmetleri ve şık atmosferiyle Novikov İstanbul, şehrin vazgeçilmez buluşma noktası olayı vadediyor.

Novikov Istanbul, birbirinden leziz sushi çeşitlerinin yanı sıra özel Asya ve İtalyan lezzetlerinin yer aldığı, her detayı incelikle tasarlanmış bir menü ortaya koyuyor. Novikov’un dünyaca ünlü “pazar” konseptinin en belirgin özelliği olan rengarenk açık mutfağın önünde farklı bölgelerden taze meyve, sebze ve deniz ürünleri sergileniyor. Novikov Istanbul, en kaliteli ürünleri mevsiminde kullanarak konukları için eşsiz bir gastronomik deneyim yaşatıyor. Tüm tabaklar Novikov Restoranları Executive Şefi Clifton Ian Muil ve Novikov Istanbul Şefi Serhat Kılıç tarafından hazırlanıyor. Novikov’un imza lezzetleri ise konuklara tüm dünyada sunulduğu şekilde servis ediliyor. Eşsiz lezzetler, yerel ürünler, seçkin ambiyans, kusursuz hizmet ve büyüleyici manzara Novikov Istanbul‘da bir araya gelerek misafirleri unutulmaz bir gastronomi yolculuğuna çıkarıyor.

Novikov Istanbul’un özenle hazırlanan Asya menüsünde robata, teppanyaki, sushi, sashimi, tempura ve dimsum gibi Pan-Asya pişirme teknikleriyle hazırlanan lezzetler yer alırken, İtalya menüsündeki carpaccio, risotto, taze makarnalar ve ızgaralar eşsiz bir İtalyan mutfağı deneyimi yaşatıyor. Novikov Istanbul’un imza yemekleri arasında wasabi gratenli Alaska kral yengeci, Novikov Black Cod ve Pekin ördeği yer alıyor. Sadece Novikov Istanbul’a özel servis edilen ızgara kalkan balığı geleneksel Türk pişirme teknikleri ile hazırlanıyor.

Boğaz’a nazır geniş teras ve bahçe alanları ile Novikov Istanbul, zarif ve çağdaş tasarımını, etkileyici mimari çizgisiyle tamamlıyor. Seçkin şarap listesi, yenilikçi atıştırmalık tabakları, özel kokteylleri ve kaliteli şarapları ile Novikov Lounge Bar ise eşsiz Boğaz manzarasının yanı sıra, çağdaş tasarımı ve etkileyici mimari ögeleriyle göz dolduruyor. Modern ve sofistike tarzıyla dikkat çeken Novikov Istanbul, çiftler için romantik bir akşam yemeği, aile ve arkadaşlar arasında samimi bir kutlama veya özel şirket davetleri için eşsiz bir atmosfer vadediyor.

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul içerisinde yer alan Novikov Istanbul, haftanın her günü 19.00- 00.30 saatleri arasında servis vermektedir. Novikov Lounge Bar ise 02.00’a kadar açıktır. Bu eşsiz gastronomik deneyim için +90 534 260 27 68 numaralı telefondan rezervasyon yapabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.