Mindfulness Kampı Le Meridien Bodrum’da

Le Meridien Bodrum Beach Resort`un eşsiz doğasında fiziksel ve zihinsel zindeliğin ayrılmaz şekilde bağlantılı olduğu iyileştirme ve yöntemlerini öğrenmeniz ve deneyimlemeniz ve farkındalık öğretilerinden, fitness, yoga ve yüzmeye kadar yaşam dolu aktiviteler bu kampta sizlere özel tasarlandı.

26-28 Kasım Vitalica Wellness`ın düzenlediği Mindfulness Kampı, Le Meridien Bodrum da

Günümüz modern yaşam koşullarının beraberinde getirdiği olumsuzluklar ve içinde bulunduğumuz diğer koşullar, günlük yaşamımızda bir şeylerden çok daha kolay rahatsız olmamıza sebep olur. Bunun bir sonucu olarak gerçekten ihtiyaç duyduğumuz ya da istediğimiz şeylere odaklanma konusunda problem yaşamaya başlarız.

Gündelik yaşamda etrafımızı saran telaş hali zamanla yorgunluk ve huzursuzluğa, duygular üzerinde kontrol kaybına, odaklanma ve konsantrasyon problemlerine neden olur. Yavaşlamadığımız ve yaşadığımız anda huzur bulamadığımız taktirde bir kısır döngüye gireriz ve bilinçsizce tekrar eden kalıplarla mücadele etmeye başlarız.

Vitalica Wellness olarak, her bir bireyin bir yandan modern yaşam koşullarının gereksinimleri ile başa çıkmaya çalışırken, diğer yandan da bu durumun sebep olduğu baskı ve stres paralelinde başarılı olmak için sürekli çabaladığının farkındayız.

Bu nedenle, bu süreçte fiziksel ve zihinsel durumunuzu etkileyen stresi mutluluğa dönüştürebilmenizi sağlayacak, sizi destekleyecek ve size rehberlik edecek bir kamp programı oluşturduk.

Daha Kaliteli Bir Yaşam İçin, Bedenizi ve Zihninizi Birlikte İyileştirin “Mindfulness” yani Farkındalık yaklaşımı kapsamında misafirlerimize yoga ve meditasyon seanslarını, bedensel ve zihinsel detoks programları, destekleyici eğitimler, aktiviteler ve workshop’lar sunuyoruz.

Mindfulness programları sayesinde misafirler fiziksel, zihinsel ve ruhsal varoluşlarını iyileştirme imkanı bulurken hayatlarına ve kendilerine de farklı bir perspektiften bakma şansı yakalıyor.

Mindful Living, ‘’anda kalma’’nın önemine özellikle dikkat çeken ve yaşamın hızlı temposunu yakalayabilmek için bir yol olan, derin bir felsefedir.

‘’Mindfulness’’ kişinin geçmişi düşünmeden ya da gelecekle ilgili endişe duymadan, kendisinin ve çevresinin farkında olma halidir. Farkındalık hali, zihinsel sağlığın temelini oluşturur.

‘’Farkındalık’’ yaklaşımını kavramak ve hayata dahil edebilmek için 10 önemli adım:

Tam anlamıyla sağlıklı olabilmenin sağlıklı bir zihin ile mümkün olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle, misafirlerimize; ‘’farkındalığın’’ önemini anlamalarına yardımcı olacak aktiviteler, eğitimler ve workshop’ları alanında uzman tecrübeli profesyoneller önderliğinde sunuyoruz.

Uzmanların rehberliğinde gerçekleştirilen workshop’lar ve söyleşiler sayesinde kişisel ilişkilerinizde ve stres yönetiminde yaşamınız boyunca kullanabileceğiniz etkili stratejiler keşfedeceksiniz.

Sağlıklı beslenme ve yaşam dolu aktivitelerle donatılmış kampın ardından kendinizi yenilenmiş ve yeniden doğmuş hissedeceksiniz.

Bu özel kamp size, kaygı, travma, depresyon ve diğer stresle şiddetlenen durumların semptomları tarafından ele geçirilirken, kendi ihtiyaçlarınıza dikkat temelli müdahaleleri nasıl uyarlayacağınızı öğretecektir.

Le Meridien Bodrum Beach Resort

 

Le Meridien Bodrum Beach Resort

Le Meridien Bodrum Beach Resort

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.