Tommy Hilfiger Timberland Koleksiyonu

Tommy Hilfiger, 90’ların renkli imza stillerine saygı gösteren hibrit bir kapsül koleksiyonu için Timberland ile işbirliği yapıyor.

Giyim, ayakkabı ve aksesuarlardan oluşan Tommy Timberland kapsül koleksiyonu, Tommy Hilfiger‘ın klasik Amerikan DNA’sı ile Timberland‘in otantik dış mekan ve iş estetiği arasında “yaratıcı bir çatışma” olarak tanımlanıyor. 26 Ekim’de bugün lansmanı yapılan Tommy Timberland Koleksiyonu 17 parçalı bir hibrit kapsül içeriyor.

Tommy Timberland Koleksiyonu doksanların mirasını kutluyor ve her markanın kendi yolunu çizmesine yardımcı olan hip-hop sahnesine geri dönüyor ve parkalar, üniversite ceketleri ve fermuarlı marangoz pantolonları gibi çok işlevli parçaları içeriyor. Öne çıkan özellikler arasında Tommy Hilfiger‘ın üniversite stilini Timberland polar ile bir araya getiren ikisi bir arada ters çevrilebilir üniversite ceketi, feminenleştirilmiş kullanışlı stil sunan hacimli geri dönüştürülmüş parka ve Tommy Hilfiger bayrağıyla yeniden karıştırılan klasik Timberland 6 inçlik bot yer alıyor. zip kaplama detaylandırma eklendi. Ayrıca çizgili bir gömlek elbise, remikslenmiş logo markalı, arşivden ilham alan kutulu bir geri dönüştürülmüş pamuklu tişört elbise ve remikslenmiş bir spor çantası ve serseri çantası gibi aksesuarlar içeriyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.