Levi’s Sonbahar Kış koleksiyonu

Geçtiğimiz yıldan beri kıyafet seçimlerimizde konfor öncelikli hale geldi, ancak stili de göz ardı etmeden doğru birlikteliği yakalamak mümkün olabilir. Levi’s Sonbahar Kış koleksiyonu için klasik chino’nun fonksiyonelliğini ve tarzını, sweatpant’in vazgeçilmez rahatlığıyla birleştirerek günümüzün ideal pantolonu Levi’s XX Chino EZ’yi yarattı.

 

Levi’s XX Chino EZ, geleneksel eşofmanların tam elastik beline sahip olup klasik chino’nun yumuşak pamuklu kumaşından yapılmış bir pantolundur. Rahatlığı, daralan paçası ve çeşitli renk opsiyonlarıyla çok yönlü olup, konfor ve stili bir arada sunar. Chino EZ ile hafta sonu üstünüzden çıkarmak istemediğiniz eşofmanınız, aynı zamanda ofise de gönül rahatlığıyla giyebileceğiniz şıklığa sahip.

Levi’s XX Chino EZ şort ise, tam elastik bele sahip ve hafif daralan bacak kesimi ve dizin hemen altında biten kesimiyle sıcak havalar için bir alternatif. Her an her yerde giyilebilir XX Chino EZ şort, rahatlığın en üst seviyesinde şıklığı da beraberinde getiriyor.

Belirli Levi’s XX Chino EZ modelleri, pamuklaştırılmış kenevir ve organik pamuktan üretildi. Pamuklaştırılmış kenevir, pamuktan daha az su, kimyasal ve yetişmek için daha az alan gerektirdiğinden, pamuklaştırılmış kenevir pantolonlarımız, geleneksel pamukla işlenen pantolonlara göre daha sürdürülebilirdir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.