Bvlgari Allegra Kişiselleştirilmiş Parfüm Deneyimi 

Bvlgari Allegra Kişiselleştirilmiş Parfüm Deneyimi

Bvlgari Allegra, renkli ve üstün İtalyan yaşam tarzının duygularını ve İtalyan kadınlarının türünün tek örneği olan cazibelerini yenilikçi bir yolculukta birleştiriyor. Beş canlandırıcı parfüm ve beş Magnifying esansları ile birlikte Bvlgari Allegra, eşsiz ve cesur Bvlgari gibi kişinin kendi kokusunu ve imza parfümünü sunarak herkesi Roma’nın hayat dolu tutkusuna davet ediyor.

Kokunuzu kişiselleştirirken öncelikle ana koleksiyondaki beş eau de parfum’den birini seçiyorsunuz. İtalya’nın ışıltılı canlılığına sahip bu beş koku, Romalıların tükenmez enerjisine övgü niteliğindedir ve her bir parfüm karşı konulmaz tatlılıktaki İtalyan kaçışı ile sizi sarar: Akdeniz’in enerjik güneşini, İtalyan aşkının heyecanını, İtalyan dolce’sinin rahatlatıcı zevkini, Roma’da güneş batımı sırasındaki aperitivo eğlencesini ve Venedik festivalinin büyüsünü sunar.

Bvlgari eşsiz vizyonu ve efsanevi ruhuna sadık kalarak endüstride bir ilki açıklıyor: Beş seçkin esans ile kişisel imza parfümlerinizi yaratın. Magnifying Koleksiyonunda bulunan beş esans, beş eau de parfum’den herhangi biri ile karışabilecek şekilde tasarlanmıştır. Sanki İtalyan gelatosunun üzerindeki iki kremsi dondurmanın bir araya gelişi gibi, Magnifying esansları eau de parfum ile bir araya gelerek imza İtalyan dokunuşunu verir. İşte şimdi daha fazlası için #MagnifyForMore.

Kişiselleştirilmiş parfüm deneyimi ile parfümünüzü kendi yaratıcılığınız ile hazırlayabilirsiniz. Beş eau de parfüm ve beş Magnifying esansı ile sayısız seçeneğin tadını çıkarın. Tıpkı iki İtalyan macerasının aynı olmadığı gibi, hiçbir koku da birbirine benzemez. Ancak her yeni parfümün kalbinde, İtalya ve Bvlgari yaşam tarzının tutkulu ruhu ve karşı konulmaz cazibesi vardır.

Bu sofistike koku karışımı sisteminin arkasında Bvlgari’nin meşhur işçiliği bulunur. Bvlgari’ye özel notalarla birlikte uzman parfümör Jacques Cavallier, doğanın gerçek mücevherleri olan hammaddeleri rafine etti. Beş esansta, Magnifying Musk, Magnifying Bergamot, Magnifying Rose, Magnifying

Vanilla and Magnifying Patchouli en iyi hasatlar sonucunda değerli materyallerin birlikteliğinden elde edilen zengin içerikler bulunuyor. Cavallier’in iyileştirme süreci ile, her bir içerik kendi mükemmel yönlerini ortaya çıkararak renklerin canlılığını ve filtresiz duygularını sunuyor. Taze Calabria bergamotundan, bereketli Endonezya paçulisine, doğanın yenilenme gücü Bvlgari Allegra’da ortaya çıkıyor. İtalyan yaşamının cezbedici duyguları ile ışıldayan enfes kokular, Magnifying ile türünün ilk örneği kişiselleştirilmiş parfüm deneyimi yaratıyor.

RIVA SOLARE

Bvlgari Allegra, sizi masmavi denizin güneşli gökyüzü altında parıldadığı İtalyan Rivierası’na götürüyor. Deniz kenarında güneşleniyorsunuz, güneşin sıcaklığı teninizi okşuyor ve rüzgar ona karşı esiyor. Kıyı şeridini çevreleyen ağaçlarla birlikte gelen tazeleyici deniz etkisini ve turunçgil kokusunu içinize çekiyorsunuz. Şezlongunuzdan uçurumlara ve hiç bitmeyen masmavi sulara doğru bakıyorsunuz ve nefes kesici manzarayı yakalıyorsunuz: İtalyan Rivierası’nın Roma incelikleriyle ışıldayan görkemli renkleri karşınızda!

Bu canlandıran enerjik ve ışıltılı turunçgil kokusu Riva Solare’de hayat buluyor. Açılışı mayhoş Calabria bergamotu yapıyor. Yalnızca Bvlgari için hazırlanan bu taze yeni nota, hem İtalyan Riveriası’nı hem de markanın İtalyan ruhunu yakalıyor. Turunçgilin hakimiyeti portakal çiçekleri tarafından ele geçiriliyor. Osmantus çiçeği ve mandalinanın ışıltılı notaları ile tazeleniyor. Şehvetli misk notasının uyumu ile birlikte Riva Solare, güneşin şehvetini canlandırıyor ve Akdeniz’in heyecan verici özgürlüğünü açığa çıkarıyor.

FIORI D’AMORE

Bvlgari Allegra, kalbinizi tutku ve hayranlıkla yeniden canlandırıyor. Adeta bir sürpriz gibi, muhteşem bir gül buketi gibi. Birden fazla ton ve türdeki kırmız güller ile zenginleştirilmiş bu zarif teklif, yeni, gerçek bir aşkın tatlı ve yumuşak başlangıcını kucaklıyor. Hayranınızın zarafetiyle kızarabilirsiniz ve sonunda kalp atışlarınızı hızlandıracak bir buluşma beklentisine girebilirsiniz.

Fiori D’Amore, tutkulu İtalyan aşkının enerjisini şehvetli gül kokusunda yakalıyor. Türk ve Bulgar gül buketlerini hikayenin tam kalbinde bir araya getiriyor. Taze ve genç kokusu, yeni ve modern ahududu notası ile öne çıkıyor. Hassas ve cüretkar, lezzetli ve yoğun Fiore D’Amore, aşkın mükemmeliyetini, farklı yönlerini ve tutkunun kadifemsi yumuşak dokunuşlarını zarif bir şekilde bizlere sunuyor.

DOLCE ESTASI

Bvlgari Allegra, tatlı kokuları ve şekerimsi renkleriyle baştan çıkaran İtalya’nın ünlü pasticcerie’lerine götürüyor. Şimdi derin bir nefes alın ve pudra şekeri, bademli amaretti ve portakal çiçeği aromalı şekerlemelerin tadını çıkarın. İtalyan dolce’sinin keyif veren zevki, çocukluk anılarınıza lezzetli bir dönüş vadediyor. Hatıralarınızdaki aile buluşmalarını ve ev yapımı tatlıların kokularını hatırlayarak koşulsuz sevginin sıcak parıltısını ve mutlu bir yuvanın şefkatli sevincini yeniden hissedeceksiniz.

Dolce Estasi, bu keyifli zamanı rüya gibi çiçeksi bir koku ile uyandırıyor. Narin notalarla yinelenen parfüm, bir tatlının karşı konulmaz kremsi yapısı ile pudramsı bir çiçek olan heliotrope notaları üzerinde yoğunlaşıyor. İtalyan turunçgili kokunun feminenliğini arttırırken, misk notası yumuşak ve pudramsı bir bitiş veriyor. Dolce Estasi, tatlı hatıralarla ve neşeli huzurla anılarınıza dokunuyor.

ROCK’N’ROME

Bvlgari Allegra, Eternal City olarak bilinen Roma’nın göz alıcı gün batımını ve spritz’lerin birbirini kovaladığı hiç bitmeyen o hafiflik hissini onurlandırıyor. Yakın arkadaşlarınızla bir araya geldiğiniz bir terasta Roma’nın ihtişamı önünüze uzanıyor. Büyüleyici Collosseum, pembe şeftali tonlarındaki gökyüzü ile aydınlanıyor. Renk, dünyaca ünlü turuncu renkli İtalyan kokteyli spritz’e atıfta bulunuyor. Bu değerli anda, gülümseyerek arkadaşlarınızla birlikte geçmiş, şimdi ve gelecek zamanın saf birlikteliğinin tadını çıkarıyorsunuz.

Rock’n’Rome, çiçek kokusunu içinde barındıran bir spritz kokteyli gibi ölümsüzleşecek bir parfüm. Köpüren bir kokteyl gibi coşkulu bir nota ile başlıyor. Kokunun çiçeksi meyvemsiliği için Osmantus çiçeği ve kayısı notaları bir araya getiriliyor. Sonrasında bu kokulu kokteyl, adeta şekerli bir sakıza dönüşüyor. Bitmeyen aperativo’lar ve keyifli sohbetlere eşlik eden Rock’n’Rome, alacakaranlığın ışıltısıyla parlayan sıcak dostluk duyguları uyandırıyor.

FANTASIA VENETA

Bvlgari Allegra sizi en seçkin ve coşkulu İtalyan festivallerinden olan efsanevi Venedik Karnavalı’na davet ediyor. On yedi gün boyunca, şehrin meşhur mimarisi ve kanallarından ziyade görkemli manzaralarını gözler önüne seriyor. Tüm sokaklar İtalyan yaşam tarzını ve Bvlgari’nin kalbindeki renkli zenginliği ve neşeli ruhu kutlayan coşkulu maskeli balolarla dolup taşıyor. Heyecanlı regatta yarışlarını izlerken, yerel bir sarayda seçkinler için düzenlenen maskeli baloyu görmeyi bekliyorsunuz. Ziyafet, ilgi çekici karşılaşmalar ve sınırsız kahkaha – bunun daha önce eşini benzerini görmediğiniz bir parti olacağına eminsiniz.

Fantasia Veneta, bu fantezi dünyasının büyüleyici enerjisini unutulmaz bir şipre kokusu ile sunuyor. Lüks kompozisyon, Endonezya paçulisini öne çıkarıyor. Yalnızca Bvlgari’ye özel olarak yaratılan bu nota, sizi zengin ve gösterişli kostümlerin olduğu maskeli bir baloya davet edecek kadar değerli ve özel. Karnaval gibi, kokudaki şipre notaları beklenmedik birliktelikler sunuyor – kırmızı şeftali notası ve bağımlılık yapan vanilya kokusu. Fantasia Veneta, sizi festivallerin muhteşem zenginliğiyle sarmalayarak, unutamayacağınız bir izlenim bırakmanın heyecanını yaşatıyor.

MAGNIFYING & KİŞİSELLEŞTİRME

Bvlgari, parfümeride yeni bir konsept sunuyor, sizi Magnifying esansları ile kişiselleştirilmiş kokular yaratmaya davet ediyor. Bvlgari’ye özel hammaddelerden hazırlanan beş Magnifying esansı, bergamot ve paçuli gibi güçlü ve yüksek kaliteli doğal içerikli konsantrasyonlar sunuyor. Bvlgari Allegra eau de parfum ile seçeceğiniz Magnifying esanslarının birlikteliği, o andaki ruh halinizi bu kokuya yansıtıyor. İster güneşli sıcak bir mutluluk isterseniz rahatlatıcı bir tatlılık… Yeni parfümeri deneyimi: #MagnifyForMore

MAGNIFYING MUSK #MagnifyForMore Neşe

Sıcak ve ateşli esans, samimi bir dokunuşun verdiği histen ilham alıyor. Ambrette çiçeği ile hazırlanmış misk notası, sofistike bir ışıltı ortaya çıkarıyor. Magnifying Musk, dikkat çekici ve etkileyici parlaklığıyla bir kucaklamanın verdiği neşeyi anımsatıyor.

MAGNIFYING BERGAMOT #MagnifyForMore Keyif

Turunçgil esansı, güneşin enerjisi ile dolup taşıyor. Calabria bergamotu tamamen olgunlaştığında hasat ediliyor. Taze bergamot, tatlı ve çıtır notalar içeriyor. Meyvenin çok yönlü tazeliğini korumak için damıtılan Magnifying Bergamot, muhteşem bir yaz gününün verdiği keyfi yansıtıyor.

MAGNIFYING ROSE #MagnifyForMore Aşk

Çiçeksi esans, kadifemsi ve şehvetli bir yoğunlukla baştan çıkarıyor. Klasik ve pudramsı gülün aksine, Bulgar ve Türk güllerinin bu karışımı, sıra dışı bir damıtma ile olağanüstü bir ışıltıya sahip oluyor. Odunlarla rafine edilmiş bir ışıltıyla, Magnifying Rose, aşk dolu göz alıcı bir buket sunuyor.

MAGNIFYING PATCHOULI #MagnifyForMore Tutku

Zarif esans, şehvetli yapısı ile büyülüyor. Endonezya paçulisi ile yapılan zengin damıtma ile benzeri görülmemiş bir kaliteye sahip oluyor. Odunsu ve şipre Magnifying Patchouli, baştan çıkarmaya hazırlanıyor.

MAGNIFYING VANILLA #MagnifyForMore Heyecan

Tatlı esans, Madagaskar’dan ithal edilen vanilya çekirdekleriyle süsleniyor. Vanilyanın en karmaşık ve bir o kadar zarif yönlerini geliştirmek için güneşte kurutuluyor. Ham, derimsi ve seksi notalar bağımlılık yapan bir aroma ile sonuçlanıyor ve Magnifying Vanilla, karşı konulamaz bir çekicilik sunuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.