Michael Michael Kors 007 James Bond Koleksiyonu

Michael Michael Kors, 007 James Bond film serisiyle işbirliği yapıyor

Michael Michael Kors 007 James Bond Koleksiyonu

Michael Kors, sınırlı sayıda ortak markalı ürünlerden oluşan 11 parçalık bir Michael Michael Kors kapsül koleksiyonunun lansmanı ile 007 film serisiyle ilişkisini sürdürüyor.

Geçen ay Michael Kors, Michael Kors Collection Bancroft çantasının yer aldığı yeni James Bond filmi ‘No Time To Die‘ı kutlamak için sınırlı sayıda bir çanta kapsül koleksiyonunu piyasaya sürdü , filmde Naomie Harris‘in oynadığı Michael Kors Moneypenny çantası görülüyor.

Michael Michael Kors 007 James Bond Koleksiyonu

Michael Kors  el çantaları, valizler, mayolar ve ayakkabılar içeren 11 parçalı kapsül, James Bond dünyasının cazibesini uyandırmayı amaçlıyor.

Öne çıkan özellikler arasında iki mayo seçeneği, kemerli uzun kollu takım elbise ve arkasında ince bir MMK x 007 logosuna sahip açık tek parçanın yanı sıra Agent 007 ibaresiyle süslenmiş grafik kısa bir T-shirt yer alıyor.

Ayrıca Bond Signature baskılı bir bavul ve Beck Weekender çantası, baştan sona bir Signature logosu Kippy kaydırağı, bir SoHo omuz çantası ve Slater çapraz gövdenin yanı sıra 007 bagaj etiketleri de var.

MMK x 007 kapsülü, dünya çapında Michael Kors mağazalarında ve çevrimiçi olarak michaelkors.com’da ve 007.com web sitesinde satılacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.