Amy Winehouse Kıyafetleri Açık Artırmada

Amy Winehouse’un Kıyafetleri Açık Artırmada

Son konserinde giydiği elbise de dahil olmak üzere geç Grammy ödüllü sanatçı Amy Winehouse‘a ait olan yüzlerce eşya, Amerika Birleşik Devletleri’nde açık artırmaya çıkıyor.

Müzayede evi Julien’s, 6 ve 7 Kasım’da Beverly Hills, California’da ayakkabı, şort, sütyen, kitap ve plaklardan oluşan 800’den fazla kişisel eşyayı çekicin altına koyacak.

Amy Winehouse kıyafetleri ve özel eşyaları pazartesi günü New York’ta sergilendiler ve toplamda 2 milyon dolara kadar getirmeleri bekleniyor. Gelir, bağımlılıkla karşı karşıya kalan savunmasız genç yetişkinleri destekleyen Amy Winehouse Vakfı’na gidecek.

Amy Winehouse kıyafetleri

Amy Winehouse 23 Temmuz 2011’de henüz 27 yaşındayken alkol zehirlenmesinden öldü.

2006 yılında çıkardığı “Back to Black” albümüyle birçok ödül kazanan Amy Winehouse, alkol ve uyuşturucu bağımlılığıyla mücadele konusundaki kişisel deneyimlerinden sık sık bahsetti. Açıkça mücadele eden yıldız, Haziran 2011’de Belgrad’daki son konserinde yuhalandı. Turu iptal edildi ve bir ay sonra öldü.

Naomi Parry tarafından tasarlanan, giydiği kısa, yeşil ve siyah elbisenin 15.000 ila 20.000 dolar arasında satması bekleniyor. “Bu çok ikonik. Ancak tüm bu elbiseler Amy Winehouse‘yi temsil ediyor – fantastik müzisyen, söz yazarı ve aynı zamanda bir moda ikonu” dedi Nolan.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.