Levis Made Crafted 2021 İlkbahar Yaz Kadın Giyim Kolesiyonu

En güzel Akdeniz mavisi. Kaliforniya’da bir öğleden sonranın bal renginin muhteşem parıltısı. Okyanus esintileri ve tuzlu havada. Tüm bunlar, Levi’s Made & Crafted 2021 İlkbahar Yaz kadın giyim koleksiyonunun çabasız fakat rafine stiline ilham veriyor. Pasifik Riviera adlı koleksiyon; güneşli Kaliforniya’nın cool enerjisini Fransız Rivierası yazının sofistike renk paletiyle harmanlayarak cesur hatlar, parlak renkler, düz ve rahat silüetlerle dolu bir seri yaratıyor.

Jill Guenza, VP, Levi’s Global Kadın Tasarımcısı olarak bu sezonu; Levi’s Made & Crafted kadın giyim koleksiyonunda, enerjisi deniz kıyısında yapılan tatillerin huzur ve konforunu çabasız ancak sofistike bir stille anlatıyor. Levi’s Pasifik Riviera koleksiyonunda; 80 ve 90’ları anımsatan rahat görünümlerin ve vintage esintili denime eşlik eden özgün, yumuşak dikimli, havadar ve hacimli formların karışımını oluşturuyor. Koleksiyonda, zarif detaylar ve hafif kumaşlar, Levi’s için feminenliğin tanımını yeniden yapıyor. Sürdürülebilirliğe olan sonsuz bağlılığımızla organik pamuktan elde edilen denim ürünlerin çeşitliliğini genişlettiklerini açıkladı.

Son birkaç sezondur görünümler bollaştığından, Levi’s Made & Crafted da vücudun inceliğine odaklanmanın ötesinde, çok daha rahat parçalar yaratma yolunu izledi. Jean’lerde bu durum, Levi’s Column modelinin geniş bacak açıklığına sahip, düz kesim, yüksek bel jean genişleyen serisinde ve yeni Levi’s Pleat Column’da ortadan aşağıya doğru uzanan pilisi sayesinde daha da geniş bir bacak kesimi bulunan yüksek bel jean- ortaya çıkıyor. Düz kesimli yüksek bel Levi’s Pipe Straight ise kısmen dar ama yine de rahat bir silüet sunuyor. Bileklerindeki bağcıkların feminen bir dokunuş kattığı geniş kesimli indigo denim ceket Levi’s Sur La Mer Oversized Tide Trucker ve beyaz ve ten rengi alternatifleri bulunan balon kollu kısa ceket Resort Trucker’ın da koleksiyona eklenmesiyle hacimli kesimler üst giyim ürünlerinde de yerlerini alıyor.

Salaş görünümlerin yanı sıra Levi’s Made & Crafted kadın giyim koleksiyonu, dantelin eşlik ettiği detaylar, keten kumaşlar, oversize büzgülü kollar, fonksiyonel cepler ve üstlere, sweatshirt’lere, jean’lere ve Trucker ceketlere eklenen küçük bağcıklarla yeni bir feminenliği ve yumuşak dokuları kucaklıyor. Koleksiyonun dikkat çekici parçaları arasında; ultra feminen bir görünüm yaratan büzgülü kollara sahip siyah Tap Shoe Riptide Sweatshirt, sarı beyaz çizgili Levis Soleil Pipe Straight jean ile eşleştirilmiş Levis Sunray Trucker Jacket ve gofre kumaşın Levi’s Made & Crafted’ın denim versiyonu olan ceket göz kamaştırıyor..

SÜRDÜRÜLEBİLİR MODA

Bu sezon Levi’s Made & Crafted koleksiyonu, tasarımlarının yarısından fazlası ve bazı üretim teknikleriyle sürdürülebilirlik yolunda ilerlemeye devam ediyor. Sorumlu bir şekilde yönetilen ormanlardan elde edilmiş ahşap ve geri dönüştürülmüş pamuk artıklarından yapılmış dayanıklı, yüksek kaliteli bir elyaf olan Tencel  x Refibra  adlı kumaşın artan kullanımı, bu duruma örnek teşkil ediyor. İnanılmaz derecede yumuşak olan bu materyal, pamukla karıştırıldığında her türlü kıyafet için mükemmel bir döküm oluşturuyor. Pamuklaştırılmış kenevir de sürdürülebilirlik konusunda kayda değer bir katkı sağlıyor. Levis Sur La Mer Tide Trucker modelinde bulunan kenevir, geleneksel pamuktan ayırt edilemeyecek bir dokuya sahiptir ve üretim sürecinde çok daha az su ve tarım ilacı gerektirir. Levi’s Made & Crafted, denim pantolon, şort ve trucker ceket ile triko üstlerde organik olarak yetiştirilmiş pamuğa yer vermeyi sürdürüyor. Organik tarım ve yetiştirme sistemleri toprak verimliliğini yeniler ve korur, toksik ve kalıcı tarım ilacı ile gübre kullanımını azaltır, biyolojik çeşitliliğin sürdürülmesine yardımcı olur. İşte tüm bu nedenlerle Levi’s Made & Crafted koleksiyonu, yüksek kaliteyi, rakipsiz bir stili ve çevresel sorumluluk bilincini işliyor..

Levis Made Crafted 2021 İlkbahar Yaz Kadın Giyim Koleksiyonu

Levi’s Made and Crafted’ın sunduğu kalitenin en iyisini ortaya çıkaran Japon İşçiliği, trucker ceketler ve denim alt giyim ürünleriyle bu sezon da büyümeye devam ediyor.

Birinci sınıf Japon kumaşlarından üretilen ve bitiş işlemi elde yapılan bu yatırım parçaları, yıllandıkça daha iyi hale geliyor. Levi’s Made & Crafted, her biri kendine özgü bir karaktere sahip el yapımı parçalardan oluşan bir ‘Made in Japan’ koleksiyonuyla bu ortaklığı sürdürmekten heyecan duyuyor. ‘Made in Japan’ tasarımları, Japonya’nın önde gelen kumaş fabrikalarından ip boyama tekniğiyle ünlü Kaihara Denim Mill tarafından Levi’s Made & Crafted için özel olarak geliştirilen denimden yapılmıştır. Arka kısımlarına entegre edilmiş, üzerinde kabartma tekniğiyle uygulanmış gün doğumu görseli bulunan deri parça ve iç kısımlarındaki Japon bayrağı etiketi kıyafetlere farklılık kazandırırken, Japon kumaşları ise iç bel bandında Japon bayrağı etiketiyle belirtilmiştir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.