Samsung Alışveriş Festivalini Kaçırmayın

Samsung Alışveriş Festivali 26 Mart – 4 Nisan tarihleri arasında gerçekleşiyor. Samsung Alışveriş Festivali, kaçırılmayacak fırsatları kullanıcılarla buluşturuyor. Akıllı telefon, tablet, akıllı saat, beyaz eşya, televizyon ve monitör gibi pek çok üründe indirim ve hediye fırsatları sunuyor.

Samsung Alışveriş Festivalini Kaçırmayın

Samsung Alışveriş Festivali 26 Mart’ta başlayarak Festival kapsamında sunulan indirimler, hayatı kolaylaştıran yeniliklere sahip Samsung ürünlerini 4 Nisan’a kadar sürpriz fırsatlarla sizleri bekliyor. Kullanıcılar, seçili Samsung satış noktalarından ve belirli kampanyalar için Samsung Online Mağaza dan yaptıkları alışverişlerde Samsung teknoloji ürünlerini indirim ve hediyelerle satın alabiliyorlar.

Samsung Alışveriş Festivalinde TL yüklü Para Kart

Samsung Alışveriş Festivali boyunca seçili Samsung ürünlerinden 2 ürün alanlar yüzde 20, 3 ürün satın alanlar ise yüzde 30 daha fazla TL yüklü Para Kart’a sahip oluyor. Üstelik Para Kart hediyeleri bununla da sınırlı kalmayarak, Samsung beyaz eşya satın alan kullanıcılar 400 TL’ye varan, seçili Samsung TV’lerden alanlar ise 2.500 TL’ye varan Para Kart hediyesiyle buluşuyor.

Samsung Alışveriş Festivalinde Mobil cihazlar için kaçırılmayacak fırsatlar

Samsung Alışveriş Festivali mobil cihazlarda da büyük indirim var. Samsung Galaxy akıllı telefonlardan satın alanlar hediye olarak Galaxy Buds Live kablosuz kulaklık veya Galaxy Fit2 akıllı bileklik kazanıyor. Galaxy S21 Serisi akıllı telefonlardan birini alanlar Galaxy Tab A tablete ücretsiz sahip oluyor. Kullanıcılar, satın aldıkları Galaxy S20 FE akıllı telefon ile de Samsung Taşınabilir SSD T7’de yüzde 30 indirim fırsatı elde ediyor. Galaxy Z Fold2 alan kullanıcılar 32 inç HD Smart TV, seçili Galaxy tablet alan kullanıcılar ise BeIN CONNECT Sezonluk Taraftar Paketi hediyesi kazanıyor. Galaxy Watch3 akıllı saat ve Galaxy Buds Live kablosuz kulaklık ile birlikte alanlar anında 500 TL indirim fırsatı yakalıyor.

Samsung Alışveriş Festivalinde Beyaz eşya alanlar hediye ve indirimlere doyuyor

Samsung Alışveriş Festivalinde beyaz eşya alanları birçok kampanyanın dahil olduğu sürpriz fırsatlar karşılıyor. Samsung beyaz eşyalardan 3 tane alan kullanıcılara, hediye fırsatı da sunuluyor. Seçili Samsung buzdolabı ve Samsung çamaşır makinesi satın alanlara Tefal Ütü veya Samsung Elektrikli Süpürge ürünlerinin de hediye ediliyor. Samsung 3’lü ankastre setler de yüzde 25’e varan indirimlerle kullanıcıları bekliyor.

Samsung Alışveriş Festivalinde Televizyon, monitör ve SSD’lerde indirim

Samsung Alışveriş Festivalinde, Samsung TV’ler de büyük indirimler sizleri bekliyor. Samsung QLED 8K ve Lifestyle TV’lerden satın alanlar akıllı telefon, soundbar ve Samsung robot süpürge hediyelerinden yararlanabiliyor. Ayrıca seçili gaming monitör ve SSD’yi Samsung Online Mağaza üzerinden birlikte satın alarakk, yüzde 10 indirim kazanma şansını kaçırmayın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.