Anneler Artık Bebek Ekspres de

Hem anne hem girişimci olan Nihan Ece, Bebek Ekspres adlı markasını kurdu. Birçok bebek markasını aynı çatı altında toplamaya başlayan Bebek Ekspres kurucusu, “Amacımız, ülkemizdeki tüm anne, bebek ve çocuk markalarını bir araya getirmek ve aynı zamanda satıcılara sağladığımız avantajlarla anne bebek pazarının lokomotifi olmak için çalışıyoruz” diyerek girişimci kadınlara da istihdam sağlamayı hedefliyor.

Nihan’nın Girişimcilik Yolculuğu

Yaklaşık 15 yıl operasyon müdürü olarak uluslararası bir petrol şirketinde çalıştıktan sonra, severek yaptığım işimi bırakarak girişimci olmaya karar verdim. Girişimcilik, çalıştığınız işte bir etki yaratamadığınızı hissettiğiniz anda daha fazlasını yapabilirim düşüncesiyle bir fırsat aradığınız ve karar verdiğiniz bir yolculuk.

Bebekekspres markasıyla ülkemizde bebek ürünleri dikeyinde güçlü bir Pazar yeri yaratmayı hedefledik. Ülkemizde online anne bebek pazarında güçlü oyuncu olmaması sebebiyle potansiyeli görerek ilerledik. Hedefimiz ülkemizdeki tüm anne bebek markalarını buraya toplamak, bir anne girdiğinde tüm markaları bulması, karşılaştırabilmesi ve aynı zamanda farklı satıcılarla kampanyalar yakalayabilmesini sağlamak.

Türkiye’de çok aranan anne yanı beşik ürünleri, ana kucağı, emzirme ürünleri, bebek oto koltuğu ve mama sandalyesi gibi ürünleri bütçeye uygun fiyatlarla sunmaya ve anne babalar için tedarik ediyoruz. Alışveriş sonrasında bebekekspres ‘de yapılan yorumlar sayesinde ebeveynler, diğer müşterilerimizin yorumlarını okuyarak önce deneyimleri alıyor daha sonra da güvenli alışveriş yapıyorlar.

Bebek Ekspres Hikayesi

Yaklaşık 6 aydır online olan sayfamızın aslında 2014 yılından gelen bir hikayesi var. 2014 yılında girdiğim online anne bebek pazarında bir marka yaratma hayalim Pandemi sonrası geleneksel bir yatırımcıdan yatırım alarak projeyi dikey bir Pazar yerine çevirmeme sebep oldu. Öncesinde anne bebek ürünleri satan bir e-ticaret sitesi olarak ilerlettiğim projemi, aldığım yatırımla dikey bir Pazar yerine çevirdim. Şimdi bu kadar kısa sürede beklediğimizden de hızlı büyüyoruz. Pazardaki potansiyelin yanı sıra, tecrübeli ekip arkadaşlarım ve yenilikçi bir marka yaratma isteğimiz bizi beklediğimizden de ileriye taşıyor.

bebekekspres’le dahası çok ! sloganımızla, daha çok marka , daha çok kampanya için artık anneler burada !

Makaleyi okuduğunuz için teşekkür ederim. Bebekekspres.com dan indirim kodu almak isterseniz yorumlarınızı bekliyorum. Diğer bebek haberleri için burayı tıklayın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.