Columbia Star Wars Klon Savaşları Özel Koleksiyonu

Columbia Star Wars Klon Savaşları Özel Koleksiyonu; ikonik animasyon serisi Star Wars’un Klon Savaşları filminden esinlenilmiş bu yeni koleksiyon, galaksideki en soğuk gezegenlere bile meydan okur.

Columbia Sportswear, Lucasfilm ile Star Wars Klon Savaşları™ temalı özel bir koleksiyona imza atıyor. Bu özel koleksiyon, animasyon serisinin hayranlarının bayılacağı muhteşem ayrıntılara sahip. Star Wars: Klon Savaşları, Jedi şövalyelerinden Anakin Skywalker, Yoda, Obi-Wan Kenobi ve Star Wars™ evreninin diğer popüler karakterlerinin barışı sağlamak için verdikleri mücadeleyi ve onların maceralarını işleyen Lucasfilm Animation şirketinin ödüllü serisidir.

İster imparatorluğa karşı savaşmak üzere Jedi şövalyelerinin yanında hazır ol, ister soğuk bir kış gününde dışarı çık, Star Wars: Klon Savaşları™ özel koleksiyonu seni her türlü koşula karşı korur. Koleksiyondaki ürünler, hayranların en sevdiği efsanevi karakterler olan Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker ve Ahsoka Tano gibi karakterlerden esinlenerek tasarlanmıştır. Ayrıca koleksiyondaki ürünler Columbia’nın outdoor DNA’sını taşır.

Columbia’nın son koleksiyonu, animasyon karakterlere hayat veren zengin tasarım fikirlerinden oluşur.  Koleksiyonun öne çıkan ürünleri, aynı zamanda Columbia’nın üstün seviye sıcaklık sağlayan Omni-Heat Infinity teknolojisine de sahip. Bu sayede, tüm seri hayranları kış boyu ustalıklarını rahatlıkla sergileyebilirler.

Republic Parka; Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker ve onların Orto Plutonia™’daki maceralarından esinlenilerek tasarlanmıştır. Republic Parka’nın mavi rengi Anakin, gri rengi ise Obi-Wan hayranları içindir. 650 dolgulu yalıtım ve Omni-Heat Infinity teknolojili astarı ile soğuk havaya karşı seni kuru ve korunaklı tutar. Sevilen detaylar arasında Jedi, Republic amblemi ve içine işlenmiş Star Wars galaksisinin evrensel yazılı dili olan Aurebesh ile yazılmış bir “blood chit” etiketi yer alır.  Ek özellikler arasında güvenlik, el, göğüs ve kargo ceplerinin yanı sıra rahat manşetleri, ayarlanabilir suni kürklü kapüşonu ve etek ucu bulunur.

 

Republic Heavyweight Sweatshirt umut üzerine tasarlanmıştır ve hayranları bu özel üretim kazakla galaksiye mutluluk ve barış getirebilirler. Dayanıklı, pamuklu ağır kumaş, ayarlanabilir kapüşon ve etek ucu, Outer Rim’in en uzak noktalarından geçmene yardımcı olur. İki renk seçeneği mevcuttur. Hayranlar göğüste kalın bir Jedi™ logosuyla ve arkada Aurebesh™ ile yazılmış eşsiz bir mesaj ile aydınlık tarafa geçebilirler.

Columbia’nın Star Wars: Klon Savaşları™ özel koleksiyonuna, Online satış mağazası Columbia.com.tr ve Zorlu Center mağazasından ulaşabilirsin.

Aktif yaşam tutkunlarının vazgeçilmez markası Columbia, hayatın her alanında outdoor tutkunlarına konfor sağlıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.