Reebok Write Your Legacy Koleksiyonu

Reebok Write Your Legacy Koleksiyonu

Reebok, sürdürülebilir moda odaklı çalışmalarına  “Write Your Legacy” kampanyasını ve aynı adla geliştirilen koleksiyonunu paylaştı. Reebok sevilen Classic Leather Legacy serisi için, geçmişin ilhamıyla yeniden tasarlandı.

Reebok geleceğe bir miras niteliğindeki kampanya; The Kickback, Raah ve Youngming Kang olmak üzere dünyanın dört bir yanından sürdürülebilir moda adına çalışmalarıyla öne çıkan kurumlar işbirliğiyle oluşturuldu.

“Write Your Legacy” kampanyasında Reebok ikonikleşen modeli Classic Leather Legacy çevreye duyarlı bir bakış açısıyla, sürdürülebilirlik alanında çalışma yapan kişiler ve kurumlar tarafından yeniden tasarlanarak karşımıza çıkıyor.

Geri Dönüştürülmüş Malzemeden Üretilen Yeni Classic Leather Legacy

Write Your Legacy” kampanyası kapsamında geliştirilen Reebok Cycled Classic Leather Legacy ve Legacy 83 modelleri de tüketiciyle buluşarak geleceğe iz bırakmaya hazır. Koleksiyonla birlikte tüketiciye sunulan ürünlerden biri olan yeni Reebok Cycled Classic Leather Legacy, 70’li yılların ikonik koşu ayakkabısı tarzından esinlenilerek futuristik bir bakış açısıyla tasarlandı. Kampanyada yer alan ve sadece kadınlara özel geliştirilen, Classic Leather Legacy serisinin ikinci ürünü Legacy 83 ise, 70’li ve 80’li yılların tasarım anlayışından esinlenilerek hazırlandı.

Hem Reebok Cycled Classic Leather hem de Legacy 83 sürdürülebilirlik odaklı bir anlayışla, %30 geri dönüştürülmüş malzemeler kullanılarak üretildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.