Ted Baker Clubhouse Moda Sohbetleri Düzenliyor

Ted Baker, Clubhouse’da bir dizi söyleşiye ev sahipliği yapan ilk moda markasıdır.

Ted Baker, yeni söyleşi platformu Clubhouse hakkında bir dizi düzenli sohbete ev sahipliği yapan ilk moda markası oluyor. Her Çarşamba saat 19: 30’da, Londra merkezli marka, eski bir Wall Street yöneticisi ve Londra’da 9AM’ın kurucusu olan Abraxas Higgins ile İngiliz kültürü ve modasını tartışmak için bir sohbet odasının ev sahipliğini yapacak.

Ted Baker Clubhouse Moda Sohbetleri Düzenliyor

Ted Baker baş müşteri sorumlusu Jennifer Roebuck yaptığı açıklamada, “Clubhouse’u yeni ve yenilikçi dijital formatları denemek ve kültürel sermayemizi geliştirmek için bir fırsat olarak görüyoruz” dedi.

Clubhouse şu anda yalnızca davetli bir uygulama olarak beta sürümünde kalıyor
Sesli sosyal medya şirketi Mayıs 2020’de kuruldu ve bugüne kadar 110 milyon dolar fon sağladı. Uygulama, kendisini gündelik, anlık sesli sohbetler için bir alan olarak tanımlıyor – dünyanın her yerinden arkadaşlarıyla ve diğer ilginç insanlarla, kullanıcıların istedikleri zaman çevrimiçi olup takip ettikleri kişilerle sohbet etmelerine veya bir dinleyici olarak girip başkalarını duymalarına olanak tanıyor ve konu hakkında konuşuyorlar.

Üyeler arasında Oprah, Drake ve Kanye West‘ten Elon Musk ve Mark Zuckerberg‘e kadar çeşitlilik gösteriyor ve her hafta iki milyon aktif kullanıcı var.

ModaHaber’i Clubhouse uygulamasında takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.