yeniay şifalanma ve evrensel sevgi getiriyor

Astrolog Melda Parsak

Astrolog Melda Parsak

2 Martta saat 20:34’te 12 derece Balık burcunda Yeniay doğacak. Bu yeniaya Jüpiter eşlik ediyor Uranüsten çok güzel bir açı alıyor. Güneşin Uranusle yaptığı olumlu etkileşim teknolojik anlamda olumlu gelişmelerin yaşanacağı anlamına geliyor. Aslında yeniay’ın ana teması şifalanma ve evrensel sevgi.

İlaç sektöründen olumlu haberler alınabileceği de anlamına geliyor. Bir yandan Venüs Mars ve Plüton kavuşum halinde bu da savaş enerjisinin finansal piyasalara yaptığı olumsuz etkisini gösteriyor diğer yandan da Merkür Satürn ile kavuşum halinde olacak bu bizi depresif yapabilir.

İşin içinde Jüpiter olduğu için olayları abartmamaya gayret edin. Gökyüzündeki en önemli gezegenlerin hepsi etkileşim halinde çok hareketli bir hafta bizleri bekliyor olacak.

Cumartesi haftanın en güzel günü dileklerimize aklımızdan geçirdiklerimize çok dikkat etmeliyiz gerçekleşme potansiyeli var. Pazar günü gezegenlerin bazıları Kova burcuna geçecek. Dünyada dengeler değişecek.

Sevgi ve mucize sizinle olsun…

Koç ve Yükselen Koçlar;

Bu hafta sosyal çevreniz ve arkadaşlık ilişkileriniz çok hareketli olacak. Doğru planlar yapmalı ve hedefleriniz doğrultusunda hareket etmelisiniz. Siz Koçların bu yeniayda yeni bir işe başlaması adım atması çok uygun değil Nisan yeniayı yeni başlangıçlar için daha uygun olacak. Beklenmedik yerlerden para gelme potansiyeli var. Perşembe günü iş ve kariyer konularında biraz gerginlik yaşayabilirsiniz. Hafta sonu sizler için çok hareketli ve güzel geçecek…

Boğa ve Yükselen Boğalar;

Bu hafta kariyer meslek ve toplumsal konular daha çok gündeminizde olacaktır. İş konularında kendinizi çok huzursuz ve baskı altında hissedebilirsiniz. Bu yeniay sizlere taşınma yada iş değişikliği verebilir. İşten elde edeceğiniz gelirlerde artış söz konusu olabilir. Hayata bakış açınızın değişmeye başladığı bir dönemdesiniz. Kimseyle kavga etmemeye gayret edin kendinizi bolca telkin etmelisiniz yoksa ciddi sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Hafta sonu kariyer ve iş konularında şans ve fırsatlar karşınıza çıkabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler;

Eğitim,uzaklar ve felsefi konular gündeminizde olacak. Sorumluklarınızın üstüne gitmeli ciddiye almalısınız. Çarşamba gününden sonra yeni her şeye başlamak için çok doğru bir sürece gireceksiniz. İş ve kariyer konularında bu hafta yıldızınız parlayacak. Anne tarafından ciddi destek alabilirsiniz. Sezgileriniz çok kuvvetli olacak. Parasal konularda kimseyle kavgaya girmeyin kazanamayacaksınız. Perşembe Cuma riskli yatırımlardan uzak durun. Hafta sonu hareketli ve keyifli geçecek. Kısa süreli seyahatlere çıkabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler;

Vergiler, borçlar hukuksal konular ve ortak kazanılan paralar gündeminizde olacak bu hafta sevgili Yengeçler. Çabuk moral bozmamaya gayret edin, savaşçı tavrınızı takının. Eğitim konularında veya kısa seyahatler konularında çok şanslı olacaksınız. Evli iseniz eşinizin ailesinden ciddi destekler alabilirsiniz. Partnerinize karşı biraz daha anlayışlı olmalısınız. Arkadaşlarınız dostlarınızla da sık sık bir araya gelmelisiniz. Size çok iyi gelecek. Cumartesi çok güzel haberler alabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslanlar;  

Bu hafta aşk, para ve partner konuları gündeminizde olacak. Şanslı bir hafta sizleri bekliyor. Evli iseniz eşinizin parasal durumlarında da olumlu gelişmeler olacak. Kolay kredi alabileceğiniz kolay borç alabileceğiniz bir hafta olacak. İş ile ilgili konularda yeni iş bağlantıları yapacağınız bir hafta olacak. Perşembe günü sağlıksal açıdan düşük bir gün sizler için.  Cumartesi günü sürpriz para haberleri alabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başaklar;  

Bu hafta iş hayatınız ve sağlık konuları gündeminizde olacak. Bağışıklık sisteminize çok dikkat etmelisiniz. İş hayatınız sizleri bunaltmış olabilir. Özel hayatınızda ciddi hareketlenmeler söz konusu olabilir. Evlilik teklifi alabilirsiniz. Evli iseniz partnerinizle aranız çok iyi olacak. Başka bir ülkeye yerleşmek veya ev taşımak için gökyüzü sizi destekliyor olacak. Perşembe günü biraz gergin olacaksınız. Kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Hafta sonu çok keyifli zamanlar sizleri bekliyor olacak

Terazi ve Yükselen Teraziler;  

Bu hafta aşk ve çocuklar gündeminizde olacak. Özellikle çocuklar konusunda fazla sorumluluktan dolayı kendinizi bunalmış hissedebilirsiniz. Çarşamba gününden sonra iş hayatınızda şans ve fırsatlar karşınıza çıkacak. İşsiz Terazi kalmayacak. Perşembe ev ve aile konularında biraz gerilebilirsiniz. Bu dönemde emlak alım satım yapabilirsiniz. Cumartesi günü çok şanslı keyifli bir gün olacak

Akrep ve Yükselen Akrepler;

Bu hafta ev aile yuva konuları gündeminizde olacak. Aile hayatınızla ilgili bu aralar mutsuz olabilirsiniz. Ama bu durum düzelecek her şeyi çok büyütüp takıntı haline getirebilirsiniz. Çarşamba gününden sonra aşk hayatınız tamamen düzeliyor. Özel hayatınızla ilgili olumlu kararlar alabilirsiniz. Kendinizi baskı halinde hissedebilirsiniz kardeşler kuzenler yakın akrabalarla kavgadan sürtüşmeden uzak durun. Harika bir hafta sonu sizleri bekliyor

Yay ve Yükselen Yaylar;

Bu hafta iletişimsel konular ve yakın akrabalar gündeminizde olacak. Bu aralar hayatınızın üzerinizde baskı yaptığını düşünebilirsiniz ama Çarşamba gününden sonra tüm gündeminiz değişecek. Ev yuva konularında değişiklik söz konusu olabilir. Perşembe gününden itibaren para konularında oluşacak manüplatif durumlar yaşayabilirsiniz. Hafta sonu kendinizi çok mutlu hissedeceksiniz. Yakın çevrenizden bir arkadaşınızla sürpriz bir aşka başlayabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar;

Maddi konularda sorumluluklarınızın yükseldiğini hissedebilirsiniz. Çarşamba gününden itibaren iletişiminiz çok kuvvetli olacak. Yaratacılık ve sanat gerektiren konularda çok mutlu olacaksınız. Eşten dolayı da mutlu haberler alabilirsiniz. Partneri olmayan Oğlaklar yeni kalıcı bir aşka başlayabilirsiniz. Perşembe gününden itibaren sevdiklerinizi domine etmekten vazgeçin. Gereksiz kıskançlıklardan uzak durun. Hafta sonu küçük seyahatler güzel haberler alabilirsiniz. Kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Parasal anlamda mutlu olacağınız bir döneme giriyorsunuz

Kova ve Yükselen Kovalar;

Üstünüzde çok ciddi baskı olabilir ama bu hafta haber trafiğiniz çok yoğun olacak. Kulak burun boğaz bölgesinde bir takım sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Çarşamba gününden itibaren maddi konularda çok şanslı bir döneme giriyorsunuz. Perşembe günü dikkatli olmanız sakin olmanız gereken bir gün olacak.  Kafanızda bir takım şeyleri büyütmemeye çalışın bu hafta kadınlara dikkat. İş ve kariyer anlamında çok ciddi bir yükseliş söz konusu olabilir. Cumartesi ani beklenmedik güzel haberler alabilirsiniz. Pazar gününden itibaren gücünüz duruşunuz tamamen değişecek güzelleşecek.

Balık ve Yükselen Balıklar;

Bu hafta tembellik enerjisi ile haftaya başlıyorsunuz. Salı gününden itibaren hareketlenmeye başlamalısınız. Bu dönem özellikle ailede yaşanan olaylarla alakalı çok fazla kafaya takıyor olabilirsiniz. Bunları bir kenara bırakıp hayatınızı şekillendirme yönünde adımlar atmalısınız. 11 Mayısa kadar en şanslı burç siz Balık burçları olacak. Çarşambadan itibaren evren sizi koruma altına alıyor. Sizi çekemeyenlerin gerçek yüzleri ortaya çıkacak. Hafta sonu keyifli zamanlar sizleri bekliyor olacak.

Astrolog Melda Parsak Astroloji

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.