Geçmiş Modellerin En Başarılı Yeni Yorumu Ödülü Opel Manta GSe ElektroMOD’un oldu

Uluslararası Otomobil Festivali’nde Büyük Ödülün Sahibi Opel Manta GSe ElektroMOD! 

Alman üretici Opel’in köklü geçmişinden geleceğe köprü görevi gören konsept otomobili Manta GSe ElektroMOD, ödüle doymuyor. Geçtiğimiz yıl “Yılın Konsept Otomobili” ödülüne layık görülen model, şimdi de Uluslararası Otomobil Festivali’nde “Geçmiş Modellerin En Başarılı Yeni Yorumu” kategorisinde Festival Büyük Ödülü’nü müzesine götürdü.

Opel Manta GSe ElektroMOD

Opel, Manta GSe ElektroMOD ile gerçek bir otomobil efsanesini yeniden canlandırdı ve geleceğe hazır hale getirdi. Batarya elektrikli Manta GSe ElektroMOD, sergilendiği her yerde heyecan uyandırmaya devam ediyor. Opel Manta GSe ElektroMOD, “Yılın Konsept Otomobili” ödülünün ardından, Uluslararası Otomobil Festivali’nde büyük ödülün de sahibi oldu. 2022 yılında Paris’te 37’ncisi düzenlenen, yılın en güzel, en başarılı ve en ileriye dönük otomotiv projelerini ödüllendiren Uluslararası Otomobil Festivali’nin jürisi, Opel Manta GSe ElektroMOD’un tamamen yenilikçi bir tasarımla, göz alıcı bir stil ikonu olduğu sonucuna vardı. Motorsporları, mimarlık, moda, tasarım, kültür ve medya alanlarından 12 uzman, Opel Manta GSe ElektroMOD‘u “Geçmiş Modellerin En Başarılı Yeni Yorumu” seçerek Festival Büyük Ödülü’ne layık gördü.

Efsane geleceğe hazır

 

Manta GSe ElektroMOD, sadece yeniden hayata döndürülen bir otomobil değil. Rüsselsheimlı otomobil tutkunları ayrıntılara büyük özen göstererek bu efsaneyi geleceğe hazırladı. Sonuç olarak ise ortaya cesur, yalın ve heyecan verici bir konsept çıktı.

Opel Manta GSe ElektroMOD

Tamamen batarya elektrikli Manta, gerçek bir Opel GSe kadar sportif olmasının yanı sıra varlık amacını ElektroMOD adı ile gururla gözler önüne seriyor. MOD, bir taraftan teknik ve tasarım noktasında yapılmış olan MODifikasyonları; yani değişimi vurguluyor. Diğer taraftan ise MODern, sürdürülebilir bir yaşam tarzı anlamında kullanılıyor. Manta GSe ElektroMOD neon sarısı rengi, kontrast oluşturan siyah motor kaputu ve Opel Pixel-Vizör gibi göz alıcı detaylarıyla duyguları harekete geçiren ve dikkatleri üzerinde toplayan bir otomobil olarak öne çıkıyor. Opel Manta GSe ElektroMOD, ön cephe boyunca “Alman kalbim elektriklendi”, “Sıfır emisyonluyum”, “Ben bir ElektroMOD’um” şeklinde ifadelerle misyonunu Pixel-Vizör aracılığıyla çevresine de yansıtıyor.

En güncel Opel teknolojisiyle donatılan model, iç mekânda geçmişe dair hiçbir iz taşımazken, geleneksel yuvarlak göstergelerden oluşan gösterge paneli, yerini iki adet entegre geniş ekrana sahip Opel Pure Panel’e bırakıyor. Manta GSe ElektroMOD, Opel geleneğini arzu edilen ve sürdürülebilir bir gelecek için günümüzün emisyonsuz ulaşım yaklaşımıyla birleştiriyor. Ayrıca layık görüldüğü bu ödülle de Uluslararası Otomobil Festivali’nde olduğu gibi insanlara ilham veren ve heyecanlandıran bir konsept olduğunun bir kez daha altını çiziyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.