Rolls-Royce Phantom ve Blackbadge Ghost İstanbul’da

ROLLS- ROYCE PHANTOM’UN YENİ YÜZÜ VE BLACKBADGE GHOST İSTANBUL’DA !

 

İki yeni Rolls-Royce modeli bugün İstanbul’da ilk kez görücüye çıktı: Phantom’un yeni ifadesi Phantom Series II, Türkiye’de ilk kez tanıtıldı. Geçtiğimiz günlerde  Türkiye lansmanını Bodrum’da gerçekleştiren  Rolls- Royce Black Badge Ghost modeli de su anda Rolls-Royce Istanbul Kurucesme Showroom’unda sergilenmeye devam ediyor.

PHANTOM SERIES II

Rolls-Royce için yeni bir ifade olan  Rolls-Royce Phantom II Serisi, lüks dünyasının zirvesinde rakipsiz bir konuma sahip. Müşteri istekleri ve geri bildirimler doğrultusunda ‘hafif dokunuşlu’ görsel ve estetik geliştirmeleri içeriyor. Örnek olarak, Pantheon Grille’deki ince değişiklik Spirit of Ecstasy Ruhunu daha belirgin hale getiriyor. Izgara aydınlatılırken, far ic detayları lazer kesim çerçeveli yıldız ışıklarıyla süslendi. Yan profil ise yeni tekerlek tasarimi ile  daha da geliştirildi.

Bunlara alternatif olarak Phantom, 1920’lerin Rolls-Royce motorlu arabalarının romantizmini hatırlatan zarif bir jant seçeneği de sunuyor.  Gösterişli iç tasarımı ise neredeyse hiç değişmedi; direksiyon simidi biraz daha kalın hale getirildi. Rolls-Royce Motor Cars Orta/Doğu Avrupa ve Orta Asya Kurumsal İletişim Direktörü Frank Tiemann şunları söyledi: “Phantom’un yeni ifadesi ile, müşterilerimizin bu üstün ve lüks üründe sevdiği her şeyi özenle koruduk; incelikli ama anlamlı geliştirmeler, değişen zevklerini ve gereksinimlerini yansıtıyor.”

Rolls-Royce Motor Cars İstanbul Genel Müdürü Hilal Aysal ise şunları vurguladı: “Markanın zirve modeli olan Phantom, Türkiye’deki seçkin Rolls-Royce müşterisini kendine çekiyor.. Phantom her zaman müşterinin olmasını istediği şey olmuştur;  sadece “dünyanın en iyi arabası” değil, onlar ve dünyaları için en iyi araba”.

Black Badge Ghost

Minimalist Rolls-Royce Ghost tasarımının karanlık ifadesinin aktarma organları ve şasi, daha acil performans için yeniden tasarlandı. Black Badge Ghost, aşırılıktaki minimalizmdir. Son derece parlak Spirit of Ecstasy ve Pantheon Grille gibi Rolls-Royce alamet-i farikaları alt üst edildi. Bu bileşenleri basitçe boyamak yerine, geleneksel krom kaplama işlemine, paslanmaz çelik alt tabaka üzerinde birlikte biriktirilen ve koyu cilali özel bir krom elektrolit eklendi. Mühendisler, markanın zahmetsiz sürüş eğilimlerinden ve kapsamlı akustik ayarlarından ödün vermeden Black Badge Ghost’un görsel amacına uyan canlı bir sürüş kişiliği yarattı: direksiyon ve süspansiyon daha duyarlı, ekstra beygir gücü ve ek tork desteği, daha canlı bir sürüş deneyimi sunuyor.

Hilal Aysal, “Black Badge Ghost, Black Badge ruhuyla Rolls-Royce dünyasını  mükemmel bir şekilde miras alarak gizemi ve nihai lüksü farklı bir alana taşıyor.”

 

PHANTOM TECHNICAL SPECIFICATIONS

  • Phantom Series II:
    NEDC combined: CO2 emissions: 345 g/km; Fuel consumption: 15.1 l/100km.
    WLTP combined: CO2 emissions: 351-362 g/km; Fuel consumption: 15.5-16.0 l/100km.
  • Phantom Extended Series II:
    NEDC combined: CO2 emissions: 345 g/km; Fuel consumption: 15.1 l/100km.
    WLTP combined: CO2 emissions: 353-365 g/km; Fuel consumption: 15.6-16.2 l/100km.

BLACK BADGE GHOST TECHNICAL SPECIFICATIONS

NEDC combined: CO2 emissions: 359 g/km; Fuel consumption: 15.8 l/100km.
WLTP combined: CO2 emissions: 359 g/km; Fuel consumption: 15.8 l/100km

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.