Nissan Servis Kampanyası

Nissan sahiplerini sevindiren servis kampanyaları devam ediyor

Nissan Türkiye, satış sonrası kampanyalarıyla Nissan sahipleri için Aralık ayında da avantajlarını sürdürüyor. Nissan servisleri, 3 ve 5 yaşının üzerindeki Nissan araçlar için avantajlı bakım paketlerinin yanı sıra Online Servis Randevusu kampanyası sunuyor.

3 ve 5 yaş üzeri Nissan araçlara avantajlı bakım paketleri

Nissan Yetkili Servisleri’nde, 3 yaş üzeri Nissan araçlara özel 1.399 TL’den başlayan avantajlı bakım paketleri, 5 yaş üzeri Nissan araçlara özel ise 1.099 TL’den başlayan yağ bakım paketleri sunuluyor. Kampanya, 1 Aralık – 31 Aralık 2022 tarihleri arasında kampanyaya katılan Nissan Yetkili Servisleri’nde 3 ve 5 yaşının üstündeki araçlar için geçerli olacak.

Online Servis Randevusuyla %10 indirim

Online Servis Randevusu Kampanyası kapsamında Nissan, periyodik bakım tarihinden en az 1 gün önce Nissan Türkiye Mobil Uygulaması veya https://www.nissan.com.tr/servis-randevusu.html adresinden online servis randevusu alan müşterilerine, kampanya süresince periyodik bakım hizmetlerinde değişimi sağlanan orijinal yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi ve yakıt filtresi tavsiye edilen satış fiyatı üzerinden %10 indirim fırsatı sunuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.