Levi’s Albert Einstein Ceketi

Levi’s Vintage Clothing, Einstein Ceketine Feminen Bir Hava Katıyor

2018’de Levi’s® Vintage Clothing, Albert Einstein’ın ünlü Levi’s® Menlo Cossack ceketinin bir yeniden tasarımını satışa sundu. Efsanevi bilim insanı tarafından ilk olarak 1930’ların ortalarında satın alınan orijinal kahverengi deri ceket, Amerika Birleşik Devletleri’nin ilk yıllarıyla özdeşleşti, hatta onun üzerinde Time dergisinin kapağında bile göründü. Kopyası olarak piyasaya sürülen ceket o kadar büyük bir başarı sağladı ki, Levi’s® Vintage Clothing bir yıl sonra siyah deri bir versiyonunu piyasaya sürdü. Ve şimdi, Sonbahar/Kış 2022 için Levi’s® Vintage Clothing, ikonik Einstein ceketinin kadın versiyonunu duyurmanın heyecanını yaşıyor.

Albert Einstein Levis modahaber

Yumuşak bir kahverengi tonunda üretilen Levi’s® Vintage Clothing Kadın Einstein ceketi, aslıyla aynı unsurların tümünü barındımakta ancak daha kısa bir gövdeye ve daha feminen bir kesime sahip. Aynı zamanda, 2018’de üretilen versiyonunda olduğu gibi, Levi’s® tarafından müzayedede satın alınan Einstein’ın ceketinin orijinaline bir selam niteliğinde, müzayede bayrağına benzer bir bayrağa sahip özel bir Einstein ceket kutusunda geliyor. Bayrak pembe tonlarında gelirken, hem kutu hem de içindeki kağıt mendil, baştan aşağı pembe ruj öpücük izleriyle sunuluyor.

“Oscar Wilde’ın Paris’teki mezarından ilham aldım, mezarını ziyaret eden turistlerin bıraktığı gerçek ruj öpücükleriyle yıllarca kaplıydı. Gerçekten çok güzeldi.” Paul O’Neill, Levi’s® Made & Crafted ve Levi’s® Vintage Clothing Baş Tasarımcısı, Levi’s Strauss & Co.

Levi’s® Vintage Clothing’in şimdiye kadar piyasaya sürdüğü en popüler ceketlerden birinin mükemmel kadınsı güncellemesi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.