7 Mart Başak Dolunayı

7 Mart 2023 Salı günü Türkiye saati ile 15:40’ta Başak Dolunayı gerçekleşecek….

Herkes için en çok sorulan soru büyük bir deprem olacak mı? Hayır büyük bir deprem olacağını sanmıyorum fakat önümüzdeki Kasım ayına kadar küçük/orta depremler olma olasılığı çok yüksek… Ülkemiz deprem ülkesi her türlü hazırlığımız olmak zorunda…

Önümüzdeki dönemde dünyanın farklı noktalarında Volkanik patlamalar olabilir. Aynı gün Satürnün de Balık burcuna geçmesi ile önümüzdeki 2,5 senenin serüveni başlamış oluyor kurban psikolojisinden çıkıp yardım eden şifa veren pozisyona geçip pozitife odaklanmalıyız. Seni kötü etkileyen sonuca varmayan ilişkini artık geride bırakmalısınız emin ol daha iyisi karşına çıkacak.

Saturnun Balık burcuna geçmesi ile beraber ilaçlarla ilgili sıkıntılar veya aşıların yan etkileri ve aynı zamanda kuraklık ve su sorunu söz konusu olabilir.

Bu Dolunay ile birlikte devletle/yönetimle ilgili konuların ön planda olacağı bir döneme giriyoruz. 20 Nisan tutulmasının çok sert etkileri var onun için ayrıca bir yazı yazacağım.

Hepinizi çok seviyorum kalbinizi pozitife iyiliğe ve güzelliğe açıp dürüst olduğunuz haksızlık yapmadığınız sürece Satürn sizi ödüllendirir…

Tüm mucize ve güzellikler sizinle olsun…

Melda Öz Parsak

Astrolog/Eğitmen

Diğer yazılarım için burayı tıklayabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.