5 Mayıs Ay Tutulmasının Etkileri

5 Mayıs akşamı saat 20:33’te yılın ilk Ay tutulmasını yaşayacağız. Akrep Boğa aksındaki tutulmalar yaklaşık 1,5 yıldır devam ediyordu bu da Akrep burcunun son tutulmasıdır. 14 derece Akrep burcunda gerçekleşecek bu tutulma 141 no.lu Saros döngüsüne aittir. 24.04.2005 yılında bu Saros ailesine ait olan en son tutulmada o dönemde gündeminizde olan konulara benzer konuları yaşayacağımızı gösteriyor. Dünyanın birçok ülkesinde gözlemlenebilir bir tutulma olacak. Zuben Elgenibu sabit yıldızı da tetiklenecek bu tutulmada ülke yöneticileri ve mali konularla ilgili krizli bir durum olabileceğini gösteren bir etkileşim mevcut. Bu sabit yıldız ölüm yıkım ve zehirlenme ile ölüm sabit yıldızıdır. Bu da demek oluyor ki ülke liderlerinden biri zehirlenme ile öldürülebilir.

Sabit burçlar olan Boğa Akrep Aslan ve Kova burçları çok etkileniyor olacak. Özellikle doğum haritanızda 10-20 derece arası bu burçlarda bir yerleşiminiz varsa sizi ciddi anlamda etkileyecek diyebiliriz. 5 Mayıs haftası, tüm Haziran ayı boyunca ve 6-7 Ağustos tarihlerinde bu tutulmanın etkilerini yoğun bir şekilde görüyor olacağız. Bedensel arınma, hayatımızla alakalı krizler, riskli yatırımlar yapma konusunda temkinli olun lütfen.

Ülkemizin için ise önemli bir tutulma 12.evimizi tetikliyor tutulmanın yükseleni de Akrep, gizli kalmış konuların ortaya çıkması, ekonomik krizlerle yüzleşme, mafyatik konuların açığa çıkacağı bir dönem bekliyor bizi. Maden kazaları konusunda çok vurgu var ülkemizle etkileşiminde,  su ve toprağa dair her türlü doğa olayının tetiklenmesi söz konusu olabilir. Kadınlar ve çocuklarla ilgili alanlarda bir takım gelişmeler olabilir. Kadın liderlerin güçlenmesi de bu dönemde etkin olacak. Halk hareketlerinin aktifleşmesi de söz konusu olabilir. Seçim ile alakalı da parlementoda büyük bir değişim olabilir.

Bütünün hayrına tüm mucize ve güzellikler bizimle olsun

Koçlar ve Yükselen Koçlar;

Vergiler borçlar başkalarından elde ettiğiniz kazançlarla ilgili bir çözülme gündeminizde olacak hukuksal maddi davalarınızla alakalı da gelişmeler söz konusu olabilir ev alım satımı konusunda gelişmeler yaşayabilirsiniz 16 Mayıstan sonra parasal konularda çok şanslı olacağınız bir döneme gireceksiniz.

Boğa ve Yükselen Boğalar;

Geçtiğimiz 1,5 yıldır süre gelen Akrep Boğa aksında gerçekleşecek olan tutulmaların devamı niteliğinde olan bir tutulma. Gerçeklerin gün yüzüne çıkması söz konusu olabilir. Eşle partnerle ilgili bir takım değişiklikler olabilir özellikle 10-20 derece arası güneşi boğada olan biriyseniz.16 Mayıstan itibaren Jüpiterin burcunuza geçmesi ile 2024 yılının Mayıs ayına kadar şans ve fırsatlar sizden yana olacak

İkizler ve Yükselen İkizler;

Tutulma iş ve sağlık evinizde gerçekleşecek. İş yeri değişikliği yapabilir iş ve çalışma koşullarınızı değiştirebilirsiniz. Sağlık konularında beklenmedik bir takım sorunlar yaşayabilirsiniz. Süregelen bir hastalığınız veya diyetiniz varsa üstünden geçmeniz değiştirip dönüştürmeniz söz konusu olabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç;

Aşk ve çocuklar gündeminizde olacak. Çocuk sahibi olmak isteyen Yengeçler çocuk sahibi olabilirler. Aşk hayatınızda bir anda karşınıza hayatınızın aşkı çıkabilir. Bu dönemlerde agresif ve sinirli olmamaya dikkat edin.

Aslan ve Yükselen Aslanlar;

Ev tadilat ev değişikliği söz konusu olabilir. Evlenme ayrılma gibi durumlar bir dönüşümle karşı karşıya kalabilirsiniz. Ebeveynlerle ilgili sağlık sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir.

Başak ve Yükselen Başaklar;

İletişim konuları ve akrabalarla yakın çevrenizle ilgili bir gündeminiz olabilir. Hızlı karar vermemeniz gereken bir dönemdesiniz. Arabalar ve elektronik aletlerle ilgili aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Sosyal medyada bir anda parlayabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Teraziler;

Parasal konularda bir takım krizler yaşayabilirsiniz. Riskli yatırımlar yapmamanızda fayda var. Toprak emlak alım satımı yapabilirsiniz. Hobilerinizden para kazanma konusunda gökyüzü çok destekliyor.

Akrep ve Yükselen Akrepler;

Son 1,5 yıldır Akrep Boğa aksında devam eden tutulmalardan ötürü hayatınızda büyük bir değişim dönüşüm döngüsü olduğunu gösteriyor. İlişkilerinizle alakalı ani beklenmedik krizler yaşayabilirsiniz. Yurt dışı yerleşim eğitim ve akademisel konularda gökyüzü çok destek veriyor olacak. Bağışıklık sisteminiz bu 15 gün çok düşebilir dikkatli olmakta fayda var.

Yay ve Yükselen Yaylar;

Gizli konular ortaya çıkabilir psikolojik olarak biraz zorlanabilirsiniz. Manevi konularda değişimler ve içe dönmeniz gereken bir dönemdesiniz. Bolca meditasyon ve olumlama yapmalısınız. 16 Mayısta Jüpiterin Boğa burcuna geçmesi ile biraz daha nefes alacaksınız.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar;

Gelecekle ilgili plan projelerinizde bir sonuçlanma olabilir. Arkadaşlarınızla alakalı krizli bir durumu yönetebilirsiniz.Dernek vakıf gibi bir sosyal etkileşim yaptığınız bir yerden de ayrılabilirsiniz. Hamilelikle alakalı da bir fırsat olabilir.

Kova ve Yükselen Kovalar;

İş ve Kariyer konularında bir karar vermeniz gerekebilir. Beraberinde bir takım krizler de getirebilir. Yolunda gitmeyen bir durum varsa buna müdahale etmeniz gerekebilir. Taşınma veya tadilat söz konusu olabilir. Ebeveynlerle alakalı sağlık sorunları gündeme gelebilir.

Balık ve Yükselen Balıklar;

Akrep burcundaki Ay Tutulması sizi zorlamayacak. Sorumluluklarınızın artacağı bir dönemde olacaksınız. Hukuksal konular ve Yurt dışı konularında şans ve fırsatlar karşınıza çıkabilir.

Share

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.