Burçlara Göre İç Çamaşırı Tercihleri

Burçlara Göre İç Çamaşırı Tercihleri

Burcunuzun aslında iç çamaşırı seçiminizi de etkilediğini biliyor musunuz? Hangi burcun hangi tercihlerde bulunduğunu kısaca aktaralım!

Koç

Genellikle iddialı olmaları nedeniyle seçimleri de enerjik ve çarpıcı iç giyim ürünleri yönünde oluyor. Kırmızı başta olmak üzere parlak ve canlı renkleri tercih ettiklerini söyleyebiliriz.

Boğa

Boğa burcu olanlar pembe renkli iç çamaşırlara daha fazla ilgi gösteriyor. Pastel tonlarda ve narin bir duruşa sahip olan iç çamaşırlar onlar için vazgeçilmezler arasında yer alıyor.

İkizler

İkizler burcu olanlar ise sıradan parçalardan asla hoşlanmaz. Çarpıcı ve etkileyici bir görünüm sergilemesi, iç giyim ürünlerinde aradıkları öncelikli özelliktir. Ayrıca ince detaylara da diğer burçlardan daha fazla önem verdiklerini belirtmek gerekir.

Yengeç

Gösterişi sevmeyen yengeç burcu insanları bu özelliğini seçimlerine de yansıtıyor. Gösterişli parçalar yengeç burcu insanların uzak durduğu iç çamaşırlar oluyor. Sade ve romantik tasarımla dizayn edilen modellere yöneldiklerini belirtmek mümkün. Favori renkleri ise beyaz, gümüş grisi ve krem tonlarıdır.

Aslan

Lame ve dore tonları aslan burcu olanlar için en doğru seçim oluyor. Ayrıca seçimlerinde son derece cesur davrandıklarını da söyleyebiliriz. Ender bulunan modellere özel bir ilgi gösteriyorlar ve mutlaka bulup denemeyi seçiyorlar.

Başak

Başak burcunun her şeyin en iyisini istemesi, iç giyim ürünlerinde de aşırı seçici olmalarını beraberinde getiriyor. Uçuk sarı ve krem tonlarına daha fazla ilgi gösterirler. Seçtikleri parçalar ise kusursuz bir işçilikle hazırlanmış olmalıdır.

Terazi

Estetik görünüme en çok önem veren burç kuşkusuz terazidir. Her zaman kaliteli olanı seçerler ve istedikleri kaliteyi sergileyen iç giyim ürünlerinin fiyatının hiçbir önemi olmaz.

Akrep

Akrep insanları tutkulu olduklarından seksi ve çekici iç giyim ürünlerine yönelirler. Lüks görünen ve asil duran parçalar onları anında cezbeder.

Yay

Koyu mavi ve mor renklerini seven yay burcu insanları desenli parçalara daha fazla ilgi gösterir.

Oğlak

Oğlak burcu için iç giyim ürünlerinin şık olması kadar rahat olması da önemlidir. Bu nedenle konforu şıklıkla beraber sunan iç çamaşırlara yönelirler.

Kova

Kova burcu insanları her ortamda dikkat çeker ve buna alışkındır. İç giyim tercihlerini de dikkat çeken parçalardan yana yaparlar. Favori renkleri ise turkuazdır.

Balık

Süslü parçalar onları o kadar çok cezbeder ki ışıltılı, payetli simli iç giyim ürünlerini ilk deneyenler balık burcu insanları olur.

İç giyim ürünlerinde her burca hitap edebilecek kadar geniş bir model seçeneği sunan platformların başında Penti internet sitesi geliyor. Hemen tıklayarak size en uygun modelleri incelemeye başlayabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.