Yeni Yıl Işıltınız Limonette

Yeni Yıl Işıltınız Limonette

Paris, Strasbourg ve Budva’dan sonra şimdi de İstanbul’da olduğunun müjdesini veren Limonette, ulaşılabilir lüks, ulaşılabilir mücevher markası olarak, özellikle de yılbaşına sayılı günler kala, kendi şıklığı ve sevdikleri için özel hediyeler arayanların radarında.

Sadece özel geceler ve davetlerde değil, günlük giyimde de tercih edilen Limonette mücevherleri, oldukça geniş bir kullanım alanına sahip. Gümüş üzeri mikro altın kaplama ve laboratuvar üretimi yarı değerli taşlardan oluşan Limonette koleksiyonunda, yüzükler, küpeler, bileklikler, kolyeler, broşlar ve hatta halhallar yer alıyor. Taş ve işçilik kategorisinde VIP tarafı da bulunan Limonette’te 500’ü aşkın ulaşılabilir mücevher bulunuyor. 

Modern, şık ve zamansız; Limonette, ofisten yemeğe, gündüzden geceye, tüm kombinleri kusursuz bir şekilde tamamlıyor, en sade stillere bile küçük bir dokunuş ile ışıltı katıyor.

Fransız kadınlarının stilinden aldığı ilhamla hayat bulan Limonette ile siz de şıklığınıza ışıltı katmak, sevdikleriniz için özel hediyeler almak istiyorsanız, adrese teslim alışveriş hizmeti sunulan https://www.limonettedesign.shop/ web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.