Yeni Dior Ski Kapsül Koleksiyonu

Spor giyim evrenini keşfetmeye devam eden Maıson, Kım Jones tarafından tasarlanan ve yaratıcılık ile performansın sınırlarını zorlayan Dior Ski Kapsül Koleksiyonunu sunuyor. Koleksiyon kapsamında dıor, poc ile başlattığı diyaloğu termal içlikler, kasklar ve maskeler de dahil olmak üzere çeşitli koruyucu ekipmanlarla devam ettiriyor.

Seride yer alan her bir parça, inovatif bir vizyonun olağanüstü tasarım anlayışıyla bir araya gelmesinin sonucu olarak üst düzey materyallerle üretiliyor. Bu vizyon, japon spor giyim uzmanı descente ile yapılan iş birliği sonucu maıson’un sembollerinin yeniden yorumlandığı şişme montlar, pantolonlar ve kayak takımlarında da ortaya çıkıyor. Dinamizm ve couture’ü aynı anda bünyesinde barındıran kapsül koleksiyonda, cd dıamond deseninin detaylandırdığı teknik bir kumaşla hayat bulan Dior explorer çantalar, bağcıklı botlar ve Dior peak trikolar öne çıkıyor.  Kusursuz zanaatkarlığın kutlaması, isviçreli kayak markası ak skı’nin dıor için ultra-modern grafiklerle tasarladığı snowboard ile tamamlanıyor.

Kendini geliştirmeye ve hareket özgürlüğüne övgü niteliği taşıyan bu koleksiyon, şimdi Dior butiklerinde keşfedilmeyi bekliyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.