Ekrem Yalçındağ’ın Infinity’si Trendyol Sanat’ta

Ekrem Yalçındağ’ın ‘Infinity’si Trendyol Sanat’ta

Trendyol Sanat, Türk çağdaş sanatının önemli temsilcilerinden Ekrem Yalçındağ’ın “Infinity” adlı limitli edisyon serisini, 20 Ekim tarihi itibariyle sanatseverlerle buluşturuyor. Yalnızca 100 adet Trendyol Sanat için üretilen, 50 x 40 cm boyutlarındaki eserler Ekrem Yalçındağ imzalı olarak gönderilecek.

 Trendyol Sanat, her ay işbirliği yaptığı farklı bir sanatçının limitli edisyon eserini sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor. 20 Ekim itibariyle, yapıtlarında geometrik ve floral motifleri el işçiliğine bir övgü niteliğinde kullanan Ekrem Yalçındağ’ın limitli edisyon ‘Infinity’ eseri, GLOBART işbirliğiyle Trendyol Sanat’ta sanatseverlerle buluşacak.

Ekrem Yalçındağ’ın desenlerle yarattığı sürekli devinimlerle bütünleşen ikonik tuvalleri, bu kez alüminyum plaka üzeri dijital ve serigrafi baskı teknikleriyle üretilerek yaşam alanlarına taşınıyor. Trendyol’un sanatın ulaşılabilirliğine sunduğu katkıya destek olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Ekrem Yalçındağ’ın yalnızca 100 adet ürettiği 50 x 40 cm boyutlarındaki bu eseri sanatçının imzasıyla özel dayanıklı kutularda eser sahiplerine gönderilecek.

Türkiye’nin önde gelen sanatçıları Trendyol Sanat’ta

Trendyol Sanat, her ay iş birliği yaptığı farklı bir sanatçının eserini limitli edisyon olmak üzere kısa süreliğine satışa sunuyor. Trendyol Sanat, çağdaş Graffiti Sanatçısı Leo Lunatic, Türk Çağdaş Sanatçı Ardan Özmenoğlu ve İsmail Acar’ın ardından şimdi de Ekrem Yalçındağ’ın ‘Infinity’ adlı eserini sanatseverlerle buluşturuyor. Trendyol Sanat, sanatçılara Türkiye’nin dört bir yanına eserlerini ulaştırma imkânı sunarken, sanatseverlerin de yeni sanatçıları keşfedebilmelerine ve eserleri yakından inceleyebilmelerine  fırsat tanıyor.

Trendyol Sanat, zaman ve mekan sınırlarını kaldırıyor

Trendyol Sanat ile 150’den fazla sanatçının bine yakın eserlerine Trendyol mobil uygulamasından ve ve internet sitesinden- https://www.trendyol.com/trendyol-sanat/butikdetay/611663 ulaşılabiliyor. Trendyol Sanat, sanatçıların resim, baskı, gravür, fotoğraf, heykel, cam, seramik, illüstrasyon ve grafik alanlarında eserlerine ev sahipliği yapıyor.  Trendyol Sanat, zaman ve mekan sınırlarını kaldırarak çağdaş sanatı her an ve herkes için ‘ulaşılabilir’ kılıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.