Victoria’s Secret’ın yeni Plaj Koleksiyonu ile canlı bir başlangıç yapmanın tam zamanı. Victoria’s Secret’ın yeni Plaj Koleksiyonu’n da mayo ve bikini modelleri vücudu saran yumuşak kumaşları, cesur duruşu ve rengârenk parçalarıyla bu yazın plaj ikonu siz olacaksınız.

Victoria’s Secret Plaj Koleksiyonu’nda dalgaları beraber kucaklayacağınız, her stile ve tarza uyacak mayo ve bikini modelleri bulunuyor. Sahilde gözleri üzerinize çekmek istiyorsanız, cesur ve ışıltılı taş detayların bulunduğu Victoria’s Secret logo detaylı ürünlere bayılacaksınız. Vahşi bir dünyanın yansımalarını plaja taşımak isterseniz Victoria’s Secret’ın blok renk ve desenli kumaşlarını, imza logosu ile bir araya getirdiği tasarım modeller tam size göre.

Sahil modasına mükemmel uyum sağlayacak; dilerseniz derin V yaka detaylı, dilerseniz de Vintage esintili göz kamaştırıcı mayoları da tercih edebilirsiniz. Hem kibar hem sofistike bir tasarıma sahip keskin renk blokları, bel kısmındaki kesik detayları ve retro stilden ilham alan mayolar da Victoria’s Secret Plaj Koleksiyonu’nda sizleri bekliyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.