Alexander McQueen Sonbahar Kış 2022

ALEXANDER MCQUEEN PRE SONBAHAR/KIŞ 2022

“SÜREÇ”

Alexander McQueen, yaratıcılığın sayısız bakış açısını vurgulamak için, 12 sanatçıyı Pre-Sonbahar/Kış 2022 Kadın Koleksiyonu’ndaki looklardan ilhamla kendi kişisel eserlerini yaratmaya davet etti.

Her sanatçı, proje için koleksiyondan bir look seçti ve moda eviyle yaratıcı diyalog kurarak seçtiği look’u kendi yaratıcılığıyla yeniden şekillendirdi. Sanatçılara sunulan yaratıcı özgürlük ortamı çalışmaları ve seçilen görünümler arasında zengin bir diyalog oluşturdu.

Sanat eserleri ilgili McQueen tasarımlarıyla birlikte sergilenmek, bireysel yaklaşımların ve sanat eserleri ile görünümlerin etkileşime girme biçimlerini gösterecek şekilde tasarlandı.

 

Projeye Katılan Sanatçılar:

Ann Cathrin November Høibo

Beverly Semmes

Bingyi

Cristina de Middel

Guinevere van Seenus

Hope Gangloff

Marcia Kure

Jackie Nickerson

Jennie Jieun Lee

Judas Companion

Marcela Correa

Marcia Michael

 

Alexander McQueen Kreatif Direktörü Sarah Burton proje ile ilgili değerlendirmesinde,  “Bu sezon, koleksiyonla yeni bir yaratıcı diyaloga girmek ve yarattığımız tasarımlarımızı sanatçıların nasıl yorumladığını görmek istedim. Bu kadar çok farklı bakış açısının yaratıcılığını, çeşitli ve güzel sonuçların nasıl elde edildiğini görmek çok ilginçti. Sanatçıların, eserleriyle cesur ve kışkırtıcı diyaloglar kurarak Alexander McQueen look’larını yorumlama konusunda tam bir özgürlüğe sahip olmalarını istedik. Bu yaratıcı süreçlere tanıklık eden izleyicilerin bizim kadar ilham almasını umuyoruz” dedi.

AYAKKABILAR

Siyah deri, parlak Galler kırmızısı ve antrasitten, gümüş metal burunlu punk botlar. Siyah ve fildişi rengi deriden, zincir süslemeli, burnu bantlı, çivi topuklu zincir sandalet. Siyah, Galler kırmızısı, mavi ve fildişi deriden, gümüş rengi metal burunlu Punk pump ayakkabılar. Siyah, elektrik mavisi, fildişi ve sarı deriden tokalı Punk mule ayakkabılar. Siyah ve kayısı rengi Punk pump ayakkabılar. Siyah, fildişi, kayısı, elektrik mavisi ve sarı deriden çift tokalı Punk sandalet. Siyah deriden bantlı Strappy Arc sandalet.

TAKILAR

Antik gümüş ve altın sarısı metalden asimetrik kulak setleri, heykelsi ear cuf küpeler, madeni para madalyonları ve el yapımı antik gümüş ve altın tılsımlar. Oversize para madalyonları, aynalı madalyonlar ve pendantlar, çoklu bilezikler ve grafik kalp şeklinde yüzükler. Parlak gümüş ve altın sarısı metalden ince ip detaylı çifte yüzükler. Zincir ve kristal kolyeler ve kulak setleri, çoklu bilezikler setleri, koyu rutenyum ve antik gümüş metalden jet kristalli çoklu yüzükler.

ÇANTALAR

Çıkarılabilir gümüş, metal zincir askılı, siyah ve Galler kırmızısı deriden Four-Ring çanta. Siyah, çay gülü ve kayısı rengi deriden Curve çanta. Kayısı ve siyah deriden, bileklik kayışlı Curve Pouch. Sarı, elekrik mavisi ve siyah deriden Bow çanta. Gümüş ve siyah renklerde, kristal grafiti işlemeli Four-Ring Clutch.

Alexander Mcqueen Haberi için TIKLAYINIZ.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.