Versace Erkek ve Kadın Saat Modeli

Yeni Versace Kadın ve Erkek saat modeli stilini saatiyle gözler önüne sermek isteyen kadın ve erkekler için Saat Saat mağazalarında satışta.

Versace Erkek ve Kadın Saat ModeliSaat tutkunlarına, dünyaca ünlü markaların Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat farkıyla sunulan Versace, yeni modelleriyle ihtişamı seven kadın ve erkeklerin vazgeçilmezi oluyor. Tamamen İsviçre yapımı modellerde, markanın ikonik Medusa figürü de başroldeki yerini koruyor.

Versace kadın saat modeli için, çelik, altın rengi ve yeşili buluşturuyor. Saatin bezelinde ve kadranında kullanılan Greca desenler, sanatsal bir dokunuş olarak göze çarpıyor. Modern duruşuyla dikkat çeken saat, yıllarca kullanılabilecek zamansız saat modelleri ile kadınların beğenisini topluyor.

Versace’nin siyahın asaletinden vazgeçmeyen erkeklerin vazgeçilmezi olacak yeni Versace saat modeli ise bileziğindeki mat ve parlak dokunuşlarla zıtlıkların güzelliğini gözler önüne seriyor. Benzersiz bir asalete sahip saatin lacivert kadranındaki Greca detay ise Versace’nin sanat ile kopmayan bağını temsil ediyor.

Versace’nin en yeni tasarımları Saat Saat mağazalarında.

Versace Saat Fiyatı : 7.420 TL

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.