adidas ile UEFA Champions League İstanbul final maçına çift kişilik bilet

adidas’la 18 çift FINALE ISTANBUL 21 UEFA Champions League final maçına gidiyor

adidas 29 Mayıs’ta İstanbul’da gerçekleşecek UEFA Champions League finali için tasarladığı resmi maç topu FINALE ISTANBUL 21, aynı zamanda final maçının da giriş bileti oluyor. adidas 18 kişinin final maçı için çift kişilik bilet kazanacağı bir kampanyaya hazırladı. 17 Mart ve 5 Nisan 2021 tarihleri arasında kampanyaya dahil FINALE ISTANBUL 21 toplarından birini satın alarak kampanyaya katılanlar arasında yapılacak çekiliş sonucu 18 kişi, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak UEFA Champions League final maçına çift kişilik bilet kazanacak.

UEFA Champions League İstanbul adidas

UEFA Champions League final maçına çift kişilik bilet kazan kampanyasına iki şekilde katılım sağlanabiliyor. Kampanya öncesi Creators club üyesi olup ya da 17 Mart itibarıyla adidas Creators Club üyesi olarak adidas mobil uygulama üzerinden topu satın alanlar çekilişe hak kazanıyor. Diğer seçenek ise kampanya katılım koşullarında belirtilen mağazalardan satın alıp www.20yilliktarihistanbulda.com web sitesindeki kayıt formunu doldurarak çekilişe katılabilirler. Kampanyaya katılım koşullarıyla ilgili detaylar ise www.adidas.com.tr/tr/terms-and-conditions-uefa-cekilis adresinde yer alıyor..

UEFA Champions League İstanbul adidas

2021 UEFA Champions League Resmi Maç Topu FINALE ISTANBUL 21, ikonik “starball”un 20. yılının kutlandığı özel bir tasarım olduğu için de futbol severler için değerli ve koleksiyonluk bir top olarak değerlendiriliyor. Bu özel edisyon resmi maç topunun üzerindeki kabartmalı yıldızlarda kupa ve Istanbul 21 Final vurgusu yapılırken geçmiş turnuvalar, altıgenlerin içerisinde tarih ve şehir bilgisinin olduğu ince kırmızı şeritlerle gösteriliyor.

Önemli Not: Adidas Spor Malzemeleri A.Ş. tarafından MPİ’nin 12.03.2021 tarihli E.1757 sayılı izni ile 17.03.2021(saat:10.00)-05.04.2021(saat:23.59) tarihleri arasında düzenlenmektedir. 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. KDV ve ÖTV dışındaki ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere ait olduğu marka tarafından vurgulandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.