Vakkorama Watersport Championship 2022 Başlıyor

Türkiye Su Kayağı, Wakeboard, Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası Caresse Bodrum’da gerçekleşiyor

Müzik, sanat ve sporun buluştuğu, dünyanın ilk konsept mağazası Vakkorama, Vakkorama Watersports Championship 2022 için hazırlıklara başladı. Şampiyona bu yıl 24-26 Haziran tarihlerinde Caresse Bodrum’da düzenleniyor.

Vakkorama Watersport Championship 2022

Su kayağı, wakeboard, su jeti ve fly board Türkiye Şampiyonası’nın gerçekleştirileceği Vakkorama Watersport Championship 2022 başlıyor. Bodrum ve Bitez koyu arasında bulunan Asarlık Mevkii’nin en sakin ve gizli noktasında konumlanan Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa’da haziran ayında düzenlenecek şampiyona, Türkiye’nin sporcularını bir araya getiriyor. 24-26 Haziran tarihleri arasında 3 gün boyunca devam edecek şampiyonaya yoğun bir katılım bekleniyor.

24 Haziran Cuma günü Vakkorama’nın şampiyonaya özel açılışıyla başlayacak olan Watersports Championship 2022, hafta sonu tüm hızıyla gerçekleşecek. Su kayağı, wakeboard, su jeti ve flyboard ön elemelerinin yapılacağı cumartesi akşamı gün batımında yabancı DJ’ler performans sergileyecek. Ödül töreni pazar günü düzenlenecek.

Şampiyonada sporculara ve izleyicilere Caresse Bodrum’un dünyaca ünlü neo-asya menüsüyle dikkat çeken restoranı Buddha-Bar Beach ve Paros adasının ünlü ikonik deniz ürünleri restoranı Barbarossa’nın lezzetleri sunulacak.

Vakkorama Watersport Championship 2022 Programı

Vakkorama Watersport Championship 2022 Programı

 

Kanada’dan Şampiyona için gelen Ash performans sergileyecek

 

Şampiyona boyunca spor aktivitelerine müziğin ritmi de eşlik edecek. Performanslarında house müziğin en seçkin örneklerini sergileyen DJ Mono, açılış gününde akşam üstü DJ kabininde olacak. Organizasyonun ikinci günü; akustik melodileri, Fransız ve Mısır soundları ile harmanlayarak kendine has benzersiz bir tarz yaratan ve Kanada’dan gelen Ash performansı ile devam edecek. Şampiyonanın kapanışı Monality grubunun kurucusu Allen Hulsey performansıyla gerçekleştirilecek. Elektronik müziği farklı enstrümanlarla birleştirip kendi tarzına uyarlayan Allen Hulsey müzik ziyafeti sunacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.