Vakko 2022 İlkbahar Yaz Gelinlik Modelleri

Gelinlik modasını, hayatlarının en özel gününe hazırlanan gelin adayları ile buluşturan Vakko Wedding, tüm ihtişamıyla İlkbahar Yaz sezonunu karşılıyor. Birbirinden özel tasarımlarla pek çok alternatifi barındıran Vakko Wedding, en özel gelinlik tasarımlarının yanı sıra Pronovias, Vakko Couture ve abiye tasarım markalarının da en özel tasarımlarını sunuyor. Sezonun trendleri arasında; çiçek motifleri, tüyler, korse kalıpları, derin göğüs dekoltesi ve yırtmaçlar, kabarık kol detayları, fırfırlı etekler, ışıltılı dantel işlemeleri yer alıyor.

Vakko 2022 İlkbahar Yaz Gelinlik Modelleri

Vakko Wedding mağazalarında; Vakko ve Vakko Couture tasarımlarının yanı sıra Berta, Carolina Herrera, Elie Saab, Galia Lahav, Inbal Dror, Jenny Packham, Lee Petra Grebenau, Marchesa, Monique Lhuillier, Oscar De La Renta, Vera Wang, Zuhair Murad gibi dünya couture modasına yön veren markalar da buluşuyor. Dünya gelinlik modasının önde gelen markası Pronovias tasarımları da mağazada yer alıyor. Ayrıca Vakko Wedding House çatısı altında; Bliss Monique Lhuillier, Saiid Kobeisy, Allure Bridals, Beccar Couture, Calla Blanche, Chic Nostalgia, La Sposa, LQ Design, Marylise, Milla Nova, Nicole Spose, San Patrick, Watters, Pollardi, Maria Lucia Hohan, Rembo Styling, Alessandra Rinaudo, White One gelinlik markaları da bulunuyor.

Dünyaca ünlü marka ve tasarımcılara ait 2022 İlkbahar Yaz Couture ve Wedding koleksiyonları Vakko Wedding mağazalarında gelin adaylarını bekliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.