Louis Vuitton İstinyePark Mağazası Açıldı

Louis Vuitton İstinyePark‘ta ki yeni mağazasının kapılarını açtı. Alışveriş merkezinin içinde mükemmel bir konuma sahip olan yeni mağazaya, hem dışarıdan hem de içeriden erişim sağlanırken, cephenin tamamı Türk çağdaş sanatçı Seçkin Pirim tarafından yeniden düşünüldü ve tasarlandı.

Louis Vuitton İstinyePark Mağazası

Louis Vuitton İstinyePark Mağazası Açıldı

Ana girişten geçen müşteriler, mağazanın Louis Vuitton’un Damier deseninden ilham alan ve bir heykel niteliği taşıyan cephesiyle karşılanıyor. Cephe, Türk limra taşı kullanımı sayesinde antik Türk kentlerini anımsatan iki boyutlu amorf ve kıvrımlı bir forma dönüştürüldü. Bu malzeme aynı zamanda kadın deri ürünlerine ayrılan alanın tasarımına da dahil edildi. Mağazanın tam kalbinde, mücevher ve saat koleksiyonlarının yanı sıra, lüks ve egzotik deri ürünleri sunmak üzere tasarlanmış göz kamaştırıcı özel bir bölüm de yer alıyor. Çok sayıda mum ve parfümün bulunduğu alana kadar tavan ve kapıları kaplayan Marcel Wanders’in elmas deseni, müşterilerin dikkatini tamamen ürünlere çekiyor.

Kadın Giyim dünyasına ayrılmış bir alanda, en yeni koleksiyonların kıyafet ve ayakkabılarına, Benji Boyadgian, Simone Cenedese ve Russel Frampton gibi sanatçılara ait sanat eserlerinin yanı sıra çeşitli oturma alanları ve Osmanlı stili kanepeleri eşlik ediyor. Richard Marti Vives’in sanat eseri, çok sayıda deri ürünün ve en yeni koleksiyonlara ait ayakkabı ve hazır giyim seçeneklerinin yer aldığı erkek giyim alanında görülebiliyor.

Louis Vuitton İstinyePark Mağazası

Louis Vuitton İstinyePark Adresi

İstinye Bayırı Cad. İstanbul Türkiye

Mağaza saatleri: Pazartesi-Pazar, 10:00 – 22:00

Telefon: 212 304 64 00

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.