Uzun Boylu görünmek için Moda Hileleri

Moda ve güzellik endüstrisinin boy baskısı nedeniyle minyon kadınların kabusu gibi görünse de durumu lehinize çevirmek sizin elinizde. Daha uzun ve yapılı görünmek için bazı ufak hilelere başvurmak isterseniz aşağıdaki önerilerimize göz gezdirmelisiniz.

Uzun Boylu görünmek için Moda Hileleri

Belinizde her daim kemer olsun

İllüzyon yaratmak için büyük görünen ayakkabılar giyinmeyi tercih edebilir ve üzerinize giydiğiniz ceketi de tam belinden sıkıca bağlayabilirsiniz. Hazır blazer’ların üzerine kemer takmak modayken bu ipucunu siz de uygulayabilirsiniz.

Mini etek altına sivri burun bot giyin

Son derece basit bir hareketle olduğunuzdan çok daha uzun görünmek mümkün. Yapmanız gereken tek şey mini bir etek üzerine hacimli bir kazak giyebilirsiniz. Kazak her daim daha pahalı görünecek bir bej kazak olabilir ve altına bilekte biten sivri burun botlar seçebilirsiniz. Bu botlar gözleri direkt aşağıya çekecektir.

Fit kesim pantolonlar giyin

Bilekten kesilmiş kot modelleri bu sene de çok moda olacak. Bu nedenle birkaç tane edinmekte fayda var. Ancak eğer kısa boylu bir kadınsanız özellikle üzerinize oturan, yüksek belli ve bilekte kesilmiş olanları tercih etmelisiniz. Bu sizi olduğunuzdan daha uzun gösterecektir.

Yüksek belli pantolonlar kullanın

Her nasıl olursa olsun kısa boylu bir kadının giyeceği pantolon kesinlikle yüksek belli olmalıdır. Özellikle bu sene parlak plastik pantolonların ne kadar moda olduğunu biliyorsunuz. O halde yapılacak en iyi şey bu yüksek belli moda parçanın hemen sahibi olmak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.