Tommy Hilfiger Rossignol kapsül koleksiyonu

Dünyanın önde gelen tasarım ve yaşam tarzı markalarından Tommy Hilfiger ile ünlü kış sporları markası Rossignol’un iş birliği yaptığı “Tommy X Rossignol” kapsül koleksiyonu, ikinci sezon ürünleriyle moda severlere stil ve performans sunuyor.

Geçtiğimiz yıl kış modasında ses getiren Tommy Hilfiger X Rossignol kapsül koleksiyonu, bu sezon da dikkatleri üzerine çekmeye hazırlanıyor. Erkek giyim, kadın giyim ve aksesuarları içeren Tommy X Rossignol koleksiyonunun ikinci sezonu, Tommy Hilfiger‘ın imza stilini Rossignol‘un teknik ve aktif giyimdeki uzmanlığıyla birleştiriyor.

Dayanıklı, su geçirmeyen, vücudu dış etkenlerden korurken nefes de alabilen ürünler, moda ve fonksiyonellik arasında mükemmel bir uyum yakalıyor. Her iki markanın logolarında bulunan kırmızı, beyaz ve mavi renk paletinin yansıdığı koleksiyonda, kullanıcıları tüm kış aktivitelerinde konforlu ve şık hissettirecek kayak pantolonu, kayak ceketi, ayakkabı, mont, içlik gibi seçenekler yer alıyor.

Tommy Hilfiger X Rossignol kapsül koleksiyonu, Türkiye’nin lider ekstrem spor mağazaları zinciri SPX’te ve internet mağazası www.spx.com.tr adresinde müşterilerle buluşuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.