Tommy Hilfiger Babalar Günü Hediye Seçenekleri

2021 İlkbahar Yaz Tommy Hilfiger Erkek Giyim Koleksiyonu’nda moda takipçisi babalar için yüzlerce hediye seçeneği bulabilmek mümkün. Türkiye genelindeki Tommy Hilfiger mağazaları ve internet sitesinde babalar günü hediye seçenekleri içerisinde özellikle şortlar dikkat çekiyor.

Bu yıl “Miami Vibes” teması ile tasarlanan Tommy Hilfiger İlkbahar 2021 koleksiyonu’nda; kort sporları ve kolejli stiller, gerçek anlamda modern yorumlarla bir araya getiriliyor. İlkbahar 2021 Tommy Hilfiger Erkek Giyim Koleksiyonu, kortta veya plajda, Miami’nin yakıcı sıcağına rağmen son derece rahat ve serin hissettiriyor. Kombin ve görünümleriyle de bir o kadar etkiliyor.

Koleksiyonda, daha sürdürülebilir BIO COOL yüzey tekniği gibi ileri teknolojili, bitki bazlı inovasyonlar, serin ve kuru tutma özellikleri ile konforlu kullanım sunuyor. Organik pamuklu şortlar, süper yumuşak, sürdürülebilir malzemeli şortlar, geliştirilmiş Flex özellikli şortlar, pastel tonlardaki keten ve polo şortlar, mavi tonlarda keten şortlar, denim şortlar ile renkli Hawaii desenli ve hafif pamuklu keten şortlar bu Babalar Günü’nde vazgeçilmez hediye seçeneklerinden olabilir.

Tommy Hilfiger mağazalarında ve internet sitesinde ayrıca Babalar Günü’ne özel kemer, ayakkabı, çanta, şapka, cüzdan, gözlük gibi yüzlerce hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.