Timsah Severler İçin Yılbaşı Hediyeleri

LACOSTE’DA YILBAŞI HEYECANI BAŞLADI !

 TİMSAH SEVERLER İÇİN EN ÖZEL YILBAŞI HEDİYELERİ

Zamansız klasikleri yenilikçi tasarım bakış açısıyla yeniden yorumlayan Lacoste, yaratıcı hediye önerileri sunmaya yeni yıl heyecanı ile devam ediyor.

Yılbaşına sayılı günler kala Fransız moda evi Lacoste, timsah severler için birbirinden özel ve renkli hediye seçenekleri sunuyor. Kurulduğu günden bu yana, ikonikleşen timsah logosuyla moda tarihinde zamansızlığı temsil eden Lacoste, bu yılbaşı sunduğu hediye seçenekleri ile; akılda kalıcı ve en özel hediyelerin adresi olmaya aday. Marka DNA’sında yatan tasarım mirası ve yenilikçi bakış açısı yeni yıl hediyelerinin ilhamını oluşturuyor.

YILBAŞI KLASİĞİ: ATKI & ŞAPKA

Yaklaşan yeni yıl, soğuk geçecek kış günlerine davetiye çıkarırken, klasik ama vazgeçilmez atkılar & şapkalar yeni yıl için sembolik hediye seçeneklerinin başında geliyor. Tercihini bere ve şapkalardan yana kullanacak kişiler için Lacoste’da ponponlu, renkli, logolu şapka seçenekleri mevcut.

İKONİK TİMSAHIN YENİ DÜNYASI: YENİ VE EĞLENCELİ LOGOLU HEDİYELER 

Farklı yaşam tarzına sahip insanlara stil ilhamı olan Lacoste, timsah severlere alışılmışın dışında bir timsah dünyasının kapılarını aralıyor. Dinamik renkler, dev timsah, yamalar, işlemeli harfler… Lacoste eğlenceli tasarımları ie bu yıl çok yeni hediyeler için birbirinden eğlenceli seçenekler sunuyor.

İKONİK ZAMANSIZ: POLO

 Zamansız stilin anahtar parçalarını renk seçenekleriyle sunan marka, koleksiyonunda bulunan polo t-shirtlerle yılbaşı için klasik bir hediye seçeneği oluyor.

COOL & KARİZMATİK: LOGOLAR ÖN PLANDA

Lacoste, markanın mirasını oluşturan ikonik timsah logosunu koleksiyonda yer alan sweatshirtlere, gömleklere ve çeşitli parçalara taşıyarak timsah severler için güzel bir hediye seçeneği oluşturuyor. Klasikeşen logolarla tasarladığı, pamuktan oluşan dokusu ve kalıbıyla dikkat çekmeyi başaran sweatshirleri rahat ve şık giyinmeyi sevenler için oldukça ideal bir hediye alternatifi. Lacoste imzası timsah logolar bir araya geldiği farklı renk seçenekleriyle, her zevke hitap etmeyi başarıyor.

OLMAZSA OLMAZLAR: AKSESUARLAR

Yılbaşı hediyelerinde her zaman yerini koruyan aksesuarlar için de Lacoste’da birçok hediye seçeneği sevenlerini bekliyor. Renkli çoraplar, şapkalar, saatler, tokalar yılbaşı mutluluğunu taçlandırmak ve hediye kutularını renklendirmek için alıcılarını bekliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.