Sonbahar Makyajında Gözler Ön Planda

Sonbaharın makyaj trendleri belli oldu ve Avon sizi bu güzel mevsimin renklerini makyajınıza taşımaya davet ediyor! Avon’un Eylül ayı teması olan “Sonbahar Makyajı” özellikle dikkatleri göze yoğunlaştırıyor. Etkileyici bakışlara sahip olmanın yolu Avon’un sezona damgasını vuran iki ürününde gizli; Unlimited Maskara ve Glimmerstick Asansörlü Göz Kalemi ile bu Sonbahar Makyajında Gözler Ön Planda.

AVON Unlimited Maskara

AVON Unlimited Maskara

Kirpiklerde lifting etkisi yaratan “Avon Unlimited Maskara” ile etkili bakışlarla 24 saat kalıcı etkiyi yakından görebileceğiniz bu maskara ile kirpikler artık 4 kat daha kalkık ve 3 kat daha hacimli duruyor. Blackest Black renginin yanı sıra Brown Black renk seçeneği bulunan Unlimited Maskara sayesinde, etkili bakışlara sahip olmaya şimdiden hazırlanın.

AVON Glimmerstick Asansörlü Göz Kalemi

AVON Glimmerstick Asansörlü Göz Kalemi

Sonbahar makyajının diğer bir ürünü ise bakışlara derinlik kazandıran “Glimmerstick Asansörlü Göz Kalemi”! Hem göz kalemi ve hem de eyeliner olarak kullanılabilen ürün ile eyeliner çekmek artık herkes için çok kolay. Asansörlü tasarımı sayesinde kalemtıraşa ihtiyaç duymayacağınız göz kalemi, kolay uygulama sağlayan yumuşacık ve kremsi formüle sahip. Çarpıcı renkleri ve 12 saat kalıcılığı ile bu sonbaharda Glimmerstick Asansörlü Göz Kalemi, gözlerinizi hep ön planda tutacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.