Penti, rengarenk “pijama partisi” ile sonbaharı herkesin katılacağı bir şölene dönüştürüyor. 16-19 Eylül tarihleri arasında Penti’nin tüm yeni koleksiyon pijama takımı ve ev giyim ürünlerinin yüzde 40 net indirimle satışa sunulacağı bu eğlenceli partide, kadın, erkek ve çocuk kategorisindeki yüzlerce parça seni bekliyor.

Penti Pijama Modelleri

En sevdiğiniz diziyi izlerken, meditasyon yaparken, Zoom toplantılarında, kitabınızın sayfalarını çevirirken ya da arkadaşlarla film gecelerinde… Evde geçireceğiniz keyifli vakitlerde üstünüzden çıkaramayacağınız; içindeyken kendinizi sakin, huzurlu ve rahat hissedeceğiniz Penti pijama setleri ve ev giyim ürünleri, kadife, saten, ribana ve termal kumaşlardan oluşan seçenekleriyle rahat ve deliksiz bir uykuya dalmanız için de birebir.

Floral desenlerin, ekoselerin, patchwork’lerin, çizgili ve puantiyeli desenlerin, print baskıların, parlak kumaşların ve nude tonların hâkim olduğu Penti pijama takımı, gül kurusu, lavanta mavisi, lila, pembe ve kahverengi tonlarındaki her bir parçayı birbiriyle kombinleyebilirsiniz. Penti’nin yumuşacık çorapları ve ev ayakkabılarıyla da evdeki şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

PENTİ Haberleri için TIKLAYINIZ 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.