Puma ve Maison Kitsune koleksiyonu piyasaya sürüyor

Puma, markanın Paris Tokyo estetiğini Puma’nın spor mirasıyla birleştiren bir koleksiyon için Fransız Japon moda markası Maison Kitsune ile bağlantı kurdu.

Puma Maison Kitsune

Puma ve Maison Kitsune koleksiyonu, pratik Tokyo sokak stilini keskin Fransız terziliği ve klasik silüetlerle harmanlayan toprak ve nötr tonlarla oynuyor. Rüzgar ve yağmura karşı koruma amaçlı teknik kumaştan üretilen askeri ceketler, ardından altı cepli ve grafik işlemeli kargo pantolonlar koleksiyonu süslüyor. Tişörtler, eşofmanlar ve kapüşonlular gibi temel öğeler işbirliğini tamamlar.

Maison Kitsune ‘nin kendine özgü tilki logoları, çok yönlülüğün sembolünü temsil eden Japonca tilki sözcüğü “kitsuné” den gelen koleksiyon boyunca görülebilir.

Puma Maison Kitsune

Ek olarak, üç yeni spor ayakkabı koleksiyonda yer alıyor. Ralph Sampson Mid, bronz renkli kalıplanmış kauçuk yüzeyli siyah naylon saya ile gelir. Roma, kontrast dikişli beyaz deri saya ve taba rengi sakız dış tabandır. Koleksiyon ayrıca iki ek renk seçeneğiyle Ralph Sampson Lo modelini de içeriyor.

Puma ve Maison Kitsune koleksiyonun tamamlanması, sırt çantası, bel çantaları, kepler ve farklı renklerde kova şapkalar, nakışlar ve öne çıkan Puma Maison Kitsune markasını içeren çeşitli aksesuarlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.