Netflix’te Ne İzlesem

Sizler için hazırladığımız En İyi 10 Netflix Dizisi 🙂

Daredevil
Netflix’in başarılı Marvel dizileri arasında yer alan Daredevil, kısa sürede büyük hayran kitlesi elde etmişti. Görme yetisini kaybetmiş olan Avukat Matt Murdock’ın diğer duyuları diğer insanlardan daha fazla gelişmiştir. Murdock suçsuz insanları başarıyla savunmasının yanı sıra, geceleri Daredevil kimliğiyle şehri kötülerden ve suçlulardan korumaktadır.
IMDb Puanı: 8,6

Bloodline
Netflix dizi önerilerinden bu gizemli dramaya mutlaka şans vermelisiniz! Florida’da bir otel işleten Rayburnler, yaşadıkları bölgenin halkı tarafından saygı duyulan, çağdaş bir Amerikan ailesidir. Ailenin yüz karası olan büyük oğul Danny, yıllar sonra geri dönünce; onlar için sıkıntılı günler başlayacaktır. Zira Danny ailenin en karanlık sırlarını ve utanç verici geçmişini ortaya dökmekle tehdit eder.
IMDb Puanı: 8

Marco Polo
Ünlü Venedikli gezginin gençlik yıllarını ekranlara getiren dizi, Kubilay Han’ın hüküm sürdüğü 13. yüzyıl Çin’inde geçiyor. Kubilay Han’ın imparatorluğunu korumaya çalışan Marco Polo’nun maceraları, Netflix’in bu en iyi dizilerinden birinin ana konusunu oluşturuyor.
IMDb Puanı: 8

Master of None
Parks and Recreatin’dan tanıdığımız Aziz Ansari; bu kez 30 yaşından sonra Hollywood’da tutunmaya çalışan bir karaktere hayat veriyor. Kesinlikle en iyi Netflix dizilerinden biri!
IMDb Puanı: 8.3

Black Mirror
Bilimkurgu antolojisi formatındaki bu dizi, sadece Netflix’in değil dizi tarihinin en ikonik yapımlarından biri. İnsanlığın en görkemli buluşlarının ve en karanlık içgüdülerinin zıtlaştığı karmaşık ve teknolojiyle dolu bir yakın geleceği konu alıyor.
IMDb Puanı: 8.8

Marvel’s Jessica Jones
Netflix’in en iyi Marvel dizilerinden biri olan Jessica Jones; kısa sürede yüksek başarıya ulaşmıştı. Dizide imyasal bir sızıntı sonucu Jessica Jones, insanüstü bir güce ve dirence, ek olarak da ses hızına yakın hızlarda uçma yeteneğine sahip oluyor.
IMDb Puanı: 8.8

You
Gossip Girl’de Dan olarak tanıdığımız Penn Padgley’in harika iş çıkardığı You dizisi, en iyi Netflix dizilerinden bir tanesi. Bir kitapçı işleten Joe’nun müşterisi Beck’e aşık olmasıyla başlayan hikaye; ürpertici bir stalker öyküsüne dönüşüyor.
IMDb Puanı: 7.8

Sense8
8 farklı yerinde yaşayan 8 ayrı kişinin gizemli bir bağlantısının olduğu bir konuyu ele alan dizi; bu çağın en iyi bilimkurgu dizilerinden biri.
IMDb Puanı: 8.3

Orange Is The New Black
New York’ta yaşayan biseksüel kadın karakter Piper Chapman’ın (Taylor Schilling) etrafında gelişen hikaye, kısa sürede Netflix fenomenlerinden birine dönüştü. Gerçek bir yaşam öyküsünden alındığını da belirtelim.
IMDb Puanı: 8.1

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.