Nautica’nın Marka Yüzü Engin Öztürk

Nautica 2021 Marka Yüzü Engin Öztürk

Nautica, 2021 İlkbahar Yaz Koleksiyonu için denizcilik ve lifestyle moda markası imajını bugün güçlü bir iş ortaklığıyla yenilediğini duyurdu. Nautica’nın 2021 koleksiyonu için marka yüzü ünlü aktör Engin Öztürk oldu.

Maceraya ve doğayı keşfetmeye davet eden tasarımlar, Engin Öztürk’ün sofistike ve derinlikli yaşam stiliyle birleştirerek gerçekleşen çekimler Göcek’te yapıldı. Nautica’nın maceracı doğasını yansıtan Engin Öztürk’ü, fotoğrafçı Erdi Doğan çekerek Nautica 2021 İlkbahar Yaz koleksiyonu  şehirli ve modern ruhu dinamik karelerle yansıtıldı.

Türkiye’de sayısız sinema ve tiyatro oyununda ikonik rolleri canlandıran aktör, global marka iş birliği için Engin Öztürk; “Nautica gerçekten de dolabımdaki vazgeçilmez markalarımdan biri. Türkiye’de marka yüzü olmam için sorduklarında “Neden olmasın ki, çekime dolabımdan bir şeyler giyip bile katılabilirim ne de olsa! Bugüne kadar birçok markadan teklif gelse de doğayı seven bir sanatçı olarak beni benim için yaşamıma ilham veren ve doğayı seven bir markayla çalışma fikri heyecanlandırdı diye ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.