Academia 2021 İlkbahar Yaz  Erkek Giyim Koleksiyonu

Academia 2021 İlkbahar Yaz Erkek Giyim Koleksiyonunda, monokrom modern grafik anlatımlarla, hibrit parçalar ve desen anlatımlarıyla erkek giyim modasında dinamizm katıyor.

Siyah ve beyazın ağırlıkta olduğu monokrom grup ile sezona güçlü bir başlangıç yapan koleksiyonun genelinde sıkça karşımıza çıkan palmiye, kuru kafa ve kaplan öğelerinin içinde gizlendiği özel bandana desen, el çizimi palmiye desen ile birleşiyor. Sportif çizgili trikolar ve tencel tişörtlerin oluşan güçlü jersey gruplar, natürel karışımlarla bu sezon sokak modasını tekrar yorumlayan yıkamalı pamuk keten mont şort takımlar, overshirtler ile tamamlanıyor.

Academia 2021 İlkbahar Yaz  Erkek Giyim Koleksiyonu

Klasik pinstripe desenin kullanıldığı Utility temasında yıkamalı mavi, saks, lacivert ve haki tonlar öne çıkıyor. İkonik etamin nakışlı tişörtler, Japon alfabesi ile yorumlanan Academia yazılı tişörtler, klips detaylı klasik pantolonlar, fermuarlı color block trikolar ve patchwork gömlekler koleksiyonun vazgeçilmez tasarımları arasında yer alıyor.

Sıcak yazla birlikte haki, pembe ve ekru tonlarının tropikal baskılarla buluştuğu koleksiyonda zamansız bir stil sunan Academia retro pololar, Academia pileli vintage pantolonlar, Academia Hawai gömlek ve polo tişörtler, viskon keten karışımı basic gömlekler dikkat çekiyor. Academia erkeğinin özgür ruhununu yansıtan astarsız ceket ve pantolon takımlar kullanım rahatlığı sunuyor.

Academia Active Wear grubu ise alışılmışın dışında kombinleriyle ezber bozuyor. Batik desen anlatımları, reflektör baskı detayları, dijital grafikler ve teknolojik kumaşlar aktif giyimi yeniden yorumluyor.

Academia 2021 İlkbahar Yaz  Erkek Giyim Koleksiyonu BEYMEN mağazalarında.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.