Mehry Mu 2021 İlkbahar Yaz Çanta Koleksiyonu

Mehry Mu 2021 İlkbahar Yaz çanta aksesuar koleksiyonu ile özgür ruh doğanın şifacı yaratıcılığıyla buluşuyor. İnsan ve doğa arasındaki mistik ilişkinin vahşi ve cazibe dolu formlarla sunulduğu koleksiyon, sonsuzluk ve şifacı taşların gücüyle pozitif modanın sembolü olmaya aday.

Mehry Mu Çanta ve Aksesuar Koleksiyonu

2021 Yaz sezonuna yeni soluk getirecek olan modelleriyle göz kamaştıran Mehry Mu, çanta, aksesuar ve yıkanabilir maske modelleriyle sizleri davet ediyor.  Doğanın özgürlüğünü tasarımlarda trend figürlerle birleştiren marka, her modelin kendine has büyülü hikayesi ve şifacı etkileşimi ile adeta yeniden doğuyor. Renk paletinde beyaz, krem, bej, taba, açık kahve, açık mavi ton hakimiyetiyle tedavinin kaynağı doğanın kendisi diyor Mehry Mu. Gündüzden geceye uzanan geniş kullanım seçeneği sunan marka, koleksiyonunda özgür ve zamansız çizgileri şifacı doğal taşların büyüsü ile birleştirerek ince ve zarif formlara hayat veriyor.

Güçlü ve şifacı koleksiyon, günümüzün fütüristik moda trendlerini takip eden izler taşırken klasikleşmeyi bekleyen modelleri ile geleceğe de yatırım yapıyor. Az hep daha fazlasıdır deneyimini yansıtan tasarımlar sadeliğiyle tarzınızı güçlendirmeye hazır.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.